Tanssi Vieköön

Tanssi Vieköön -festivaali kokoaa tanssitähdet Helsinkiin

Jaa

Tänään Helsingin Messukeskuksessa alkava Tanssi Vieköön -festivaali kokoaa saman katon alle joukon maamme nimekkäimpiä tanssitähtiä. Tapahtuman suojelijan roolissa toimii Aira Samulin.

Aira Samulin
Aira Samulin

Fantastista, että näin upea tanssitapahtuma on saatu Helsinkiin. Tapahtuma ilmentää hienolla tavalla tanssin syvintä olemusta. Tanssi yhdistää kokonaisia sukupolvia. Tärkeää ei ole se, miten tanssit vaan se, että heittäydyt mukaan. Tanssi kuuluu kaikille, summaa Samulin vuosikymmenten tanssikokemuksellaan.

Tanssin monitoimimies Marco Bjurström nähdään useissa rooleissa tapahtumassa, niin oman tanssikoulunsa keulakuvana kuin aivan uudenlaisen Talent Night -tanssikatselmuksen juontajanakin. Katselmuksen tuomarikaarti on varsin arvovaltainen puheenjohtajanaan Jorma Uotinen.

Maamme menestynein kilpatanssipari Sirpa Suutari-Jääskö ja Jukka Haapalainen ovat myös tavattavissa tapahtumassa.

- Toivottavasti mahdollisimman moni tanssista kiinnostunut saa tapahtumasta kipinän aloittaa harrastus. Me olemme mukana kertomassa omasta taipaleestamme tanssin saralla. Hienoa jos mahdollisimman moni tapahtumavieras tulee osastollemme juttelemaan, vinkkaa Haapalainen.

Nähtävänä ja kokeiltavana yli 60 eri tanssilajia

Tanssi Vieköön -festivaali tuo yleisön nähtäväksi ja kokeiltavaksi yli 60 eri tanssilajia. Nuorison suosimille lajeille on kokonaan oma hallinsa. Suomen Suurimman Tanssilattian tahdeista vastaavat monet tanssilavoilta tutut suosikkibändit. Festivaalin ohjelmaa ovat rakentamassa kymmenet suomalaiset tanssiseurat, Suomen parhaat tanssin ammattilaiset ja pidetyimmät tanssinopettajat.

Messukeskuksen suuret hallit tarjoavat tapahtumavieraille gaaloja, kilpailuja, workshopeja, esityksiä, opetustunteja ja muita tanssielämyksiä. 

Toista kertaa järjestettävä Tanssi Vieköön -festivaali on tanssin ystävien ja ammattilaisten kohtaamispaikka Messukeskuksessa Helsingissä.

Avoinna perjantaina 24.8.2018 klo 16–02 ja lauantaina 25.8.2018 klo 10–02.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Messukeskus
taiteellinen johtaja ja ohjelmatuottaja Tiina Aalto
tiina.aalto@messukeskus.com
puh. 045 222 441

Tuottaja Pasi Mannila
pasi.mannila@messukeskus.com
puh. 044 518 3122.

#tanssivieköön

Kuvat

Aira Samulin
Aira Samulin
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tanssi Vieköön
Tanssi Vieköön
Vetehisentie 2 D
04230 Kerava

http://www.tanssiviekoon.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tanssi Vieköön

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme