Assemblin Oy

Tanssille omistetun talon RAU-urakka Assemblinille

Jaa

Helsingin Kaapelitehtaan kulttuurikeskuksen yhteyteen rakennetaan Tanssin taloa. Tanssin talo on erityisesti tanssille suunniteltu esitys- ja tapahtumatila, joka tarjoaa upeat puitteet tanssin ja yleisöjen kohtaamiselle. Hankkeen rakennuttajana toimii kulttuurikeskusta hallinnoiva Kiinteistö Oy Kaapelitalo ja Assemblin on valittu toteuttamaan kohteen rakennusautomaatioratkaisut.

Tanssin talo rakentuu Helsingin Ruoholahteen Kaapelitehtaan yhteyteen. Kuvituskuva kohteesta JKMM Architects
Tanssin talo rakentuu Helsingin Ruoholahteen Kaapelitehtaan yhteyteen. Kuvituskuva kohteesta JKMM Architects

Tanssin talo rakentuu Helsingin Ruoholahteen Kaapelitehtaan yhteyteen. Tanssin talon tarve perustuu Helsingin kaupungin toteuttamaan tarveselvitykseen, josta selvisi, että tanssin toimijoilta puuttui ympäri vuoden toimiva esityspaikka ja näyttämö.

Hankkeessa rakennetaan uusi uudisrakennus Kaapelitehtaan yhteyteen sekä Kaapelitehtaan nykyisiä tiloja peruskorjataan Tanssin talon käyttöön. Uudisrakennukseen valmistuu muun muassa Tanssin talon iso Erkko-sali, tapahtumatori, työ- ja sosiaalitiloja sekä Tanssin talon ravintolan keittiö. Vanhan tehdasrakennuksen Pannuhalliin sijoitetaan Tanssin talon pieni näyttämö ja A-rapun kolmanteen kerrokseen valmistuu harjoitussali sosiaalitiloineen. Hankkeen yhteydessä Kaapelitehtaan sisäpihan itäinen puoli katetaan Kaapelitehtaan uudeksi pääaulaksi ja museoille ja Merikaapelihallille rakennetaan uudet sisäänkäynnit sisäpihalle.

Assemblin on valittu Tanssin talon rakennusautomaatiourakoitsijaksi ja hankkeessa noudatetaan Helsingin kaupungin palvelurakennusten matalaenergiarakentamisen ohjeita.

Ruoholahdessa maarakennustyöt aloitettiin syksyllä 2019 ja kohteen on tarkoitus valmistua kokonaisuudessaan vuoden 2021 loppupuolella. Tanssin talo avaa ovet yleisöille alkuvuodesta 2022.

Kuva: Kuvituskuva kohteesta JKMM Architects

Yhteyshenkilöt

Assemblin Oy
Tapani Siltanen
tapani.siltanen@assemblin.fi
p. 040 835 9003

Kuvat

Tanssin talo rakentuu Helsingin Ruoholahteen Kaapelitehtaan yhteyteen. Kuvituskuva kohteesta JKMM Architects
Tanssin talo rakentuu Helsingin Ruoholahteen Kaapelitehtaan yhteyteen. Kuvituskuva kohteesta JKMM Architects
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on noin 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Osavuosikatsaus - Kannattavuuden kasvu jatkui ja saatujen tilausten määrä vahvistui11.11.2021 07:36:00 EET | Tiedote

Vuoden kolmannelle neljännekselle oli tunnusomaista kannattavuuden kasvun jatkuminen ja saatujen tilausten määrän vahvistuminen. Pyrimme kiihdyttämään panostustamme vihreään tekniikkaan sekä rakennusautomaatioon toteuttamalla muutamia strategisia yritysostoja, jotka antavat meille ainutlaatuisen aseman ja vahvistavat älykkäisiin ja vastuullisiin rakennuksiin liittyviä palveluitamme.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme