Assemblin Oy

Tapani Siltanen Rakennusautomaatiourakointiin yksikönpäälliköksi

Jaa

Talotekniikan insinööri (yamk) Tapani Siltanen (s. 1978) on nimitetty Assemblinin Rakennusautomaatiourakointiin yksikönpäälliköksi 16.6.2020 alkaen.

Siltanen työskentelee jatkossakin Helsingin toimipisteessä Lassilassa ja hän aloittanut uudessa tehtävässään 16.6.2020.
Siltanen työskentelee jatkossakin Helsingin toimipisteessä Lassilassa ja hän aloittanut uudessa tehtävässään 16.6.2020.

Melkein 20-vuotta Assemblinilla viihtynyt Siltanen on automaatioalan huippuosaaja, joka on nähnyt alan monet tuulet. Hän on aikoinaan aloittanut Arealtecissa (nykyinen Assemblin) kesätöiden parissa vuonna 2001, jolloin yritys työllisti 7 henkilöä.

- Tänä päivänä Assemblin työllistää noin 6 000 työntekijää Pohjoismaissa melkein kaikilla talotekniikan osa-alueilla, joten voisi sanoa, että olen nähnyt ison kasvuloikan vuosien varrella, kertoo Tapani Siltanen.

Siltanen on aikoinaan opiskellut sähkövoimatekniikan mekaanikoksi ja sen jälkeen jatkokouluttanut itsenään Tampereen Ammattikorkeakoulussa sähköisten järjestelmien insinööriksi ja vuonna 2017 Siltanen valmistui Metropoliasta rakentamisen koulutusohjelmasta ylemmästä ammattikorkeakoulututkinnosta. Siltanen kertoo, että itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen koulun penkillä on ollut hänelle aina tärkeää.

- Vaikka käytännön puolella, työmailla ja projektipäällikön tehtävissä oppii paljon, olen halunnut kasvattaa ja laajentaa omaa osaamistani myös kouluopintojen kautta, jatkaa Siltanen.

Siltanen työskentelee jatkossakin Helsingin toimipisteessä Lassilassa ja hän aloittanut uudessa tehtävässään 16.6.2020. Organisaatiomuutoksella jaetaan yrityksen automaatio-puolen vastuita selkeämmäksi ja kevennetään muutamien työntekijöiden työmäärää.

- Odotan uusia haasteita innolla. Tehtävien muutos ei sinällään ole iso; projektipäällikkönä olen jo tehnyt paljon uuteen työtehtäviini kuuluvia tehtäviä ja antanut panostani automaatiourakoinnin kehittämiseen sekä tehokkuuden, että laadun parantamiseen. Työilmapiiri yksikössä on aivan mahtava, motivoituneet työkaverit auttavat toinen toisiaan. Tämä auttaa jaksamaan ja saavuttamaan toimivia automaatiojärjestelmiä.

Vapaa-aikaansa Siltanen viettää perheensä kanssa sekä aktiivisesti urheillen pyöräilyn, lenkkeilyn ja lumi-aktiviteettien parissa kuten lumilautaillen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakennusautomaatiourakointi
Yksikönpäällikkö
Tapani Siltanen
tapani.siltanen@assemblin.fi
Puh. 040 835 9003

Kuvat

Siltanen työskentelee jatkossakin Helsingin toimipisteessä Lassilassa ja hän aloittanut uudessa tehtävässään 16.6.2020.
Siltanen työskentelee jatkossakin Helsingin toimipisteessä Lassilassa ja hän aloittanut uudessa tehtävässään 16.6.2020.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 970 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme