Tapiolan Lämpö

Tapiolan Lämpö -konserni vahvistuu pääkaupunkiseudulla – helsinkiläinen Kiinteistöhuolto MAK osaksi konsernia

Jaa

Isännöinti-, asiantuntija-, huolto- ja kunnossapitopalveluita pääkaupunkiseudulla tarjoava Tapiolan Lämpö -konserni vahvistaa läsnäoloaan pääkaupunkiseudulla. Helsinkiläinen Kiinteistöhuolto MAK Oy on liittynyt osaksi Tapiolan Lämpöä 1.1.2021 alkaen. Yhteensä 30 henkeä työllistävä Kiinteistöhuolto MAK Oy jatkaa yrityskaupan jälkeen vanhalla nimellään.

Yrityskauppa on osa Tapiolan Lämmön strategiaa, jonka mukaan se voimistaa markkina-asemaansa ja palvelutarjontaansa pääkaupunkiseudulla. Konserniin kuuluu emoyhtiö Tapiolan Lämpö Oy:n lisäksi Olarin Huolto Oy, Tapiolan Keskustorni Oy, Karakallion Huolto sekä Hakunilassa toimiva JS-Audit.

Kiinteistöhuolto MAK:in liittyminen Tapiolan Lämmön yritysperheeseen laajentaa monipuolisten kiinteistöpalveluiden tarjontaa ja palvelua asiakkaille koko pääkaupunkiseudulla.

”Kiinteistöhuolto MAK:n tulo osaksi konserniamme on meille tärkeä strateginen liike. Tähtäämme toimialan parhaiten asiakasta kuuntelevaksi ja palvelevaksi kumppaniksi asunto- sekä kiinteistöyhtiömarkkinalla. Kiinteistöhuolto MAK on 30 vuotta vanha yritys, joka tunnetaan poikkeuksellisen pitkistä asiakassuhteistaan ja rehdistä palveluhengestään. Olemme erittäin innostuneita MAK:n liittymisestä kasvavaan yritysperheeseemme”, Tapiolan Lämmön toimitusjohtaja Karel Nieminen toteaa.

”Meille oli tärkeää päästä osaksi maineikasta – jo 65 vuotta vanhaa –, mutta voimakkaasti kehittyvää kiinteistöalan yritystä. Osaamisemme pääsee nyt entistä laajempaan käyttöön, sillä nyt pystymme palvelemaan taloyhtiöitä ja kiinteistöjä eri puolella pk-seutua. Asukkaat ja asiakkaat odottavat sujuvaa, vastuullista ja ystävällistä kiinteistönhuoltoa. Nyt meillä on yhdessä Tapiola Lämpö -konsernin yritysperheen kanssa entistä paremmat resurssit erottua eduksemme”, Kiinteistöhuolto MAKin toimitusjohtaja Jorma Nurmela sanoo.

Kuva: Tapiolan Lämmön toimitusjohtaja Karel Nieminen

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Karel Nieminen, Tapiolan Lämpö Oy, puh. 040 768 5594, karel.nieminen@tl-konserni.fi

toimitusjohtaja Jorma Nurmela, Kiinteistöhuolto MAK Oy, puh. 040 042 6121, jorma.nurmela@mak.fi

www.tapiolanlampo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Tapiolan Lämpö Oy

Tapiolan Lämpö on vuonna 1965 perustettu kiinteistöalan palveluyritys, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli 27,2 miljoonaa euroa. Yritysperheeseen kuuluu emoyhtiö Tapiolan Lämpö Oy:n lisäksi Olarin Huolto Oy, Karakallion Huolto ja Itäisen Vantaan ja Helsingin alueella tunnettu JS-Audit. Konsernin palveluksessa on 350 henkilöä, joista suurin osa isännöitsijöitä ja huoltoalan ammattilaisia. 

Kiinteistöhuolto MAK Oy

Kiinteistöhuolto MAK on vuonna 1990 perustettu kiinteistöhuoltopalveluja taloyhtiöille ja liikekiinteistöille tarjoava yritys. Liikevaihto vuonna 2019 oli reilut 2,6 miljoonaa euroa ja henkilöstöä yrityksessä työskentelee 30. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Tapanilassa Helsingissä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.