Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Tarjolla työ, jossa on reilusti riemua - Linnanmäen kausityörekrytointi on alkanut!

Jaa

Linnanmäen Huvipuiston kausityörekrytointi on käynnistynyt 13.1. ja jatkuu 2.2. saakka. Hupimestareita haetaan kaikkiin huvipuiston kausityötehtäviin. Seuraavalla huvipuistokaudella yhdeksi Suomen parhaimmista työpaikoista valittu Linnanmäki jatkaa työhuvinvoinnin kehitystyötä ja tuo työhön monia muutoksia myös hupimestareiden palautteen pohjalta.

Haku on alkanut!

Linnanmäen kausityöntekijähaku on käynnistynyt 13.1. ja jatkuu 2.2.2020 saakka. Hupimestariksi voi hakea Linnanmäen verkkosivujen kautta. Linnanmäellä kaikki työntekijät ovat hupimestareita, joita etsitään tänäkin vuonna laitetyöntekijöiksi, siistijöiksi, järjestyksenvalvojiksi, pelimyyjiksi, lipunmyyjiksi, kioski-, kahvila-, ravintola- ja myymälä-, puutarha- sekä ohjelmatyöntekijöiksi. Linnanmäellä työskentelee vuosittain yhteensä noin 650 kausityöntekijää.

Linnanmäki on tutkitusti hyvä työpaikka

Vuosi toisensa jälkeen Linnanmäen hupimestarit kertovat viihtyvänsä Linnanmäellä erityisen Lintsi-yhteishengen ansiosta. Linnanmäkeä onkin kehitetty jatkuvasti erityisen hyväksi työpaikaksi hupimestareiden palautteen pohjalta.

- Viime vuosina Linnanmäellä on kehitetty hupimestareiden työhuvinvointia mm. tukemalla kaksisuuntaista viestintää ottamalla käyttöön Chättilän, joka on matalan kynnyksen viestintäkanava hupimestareiden ajatuksille ja ideoille. Kiittämisen ja tunnustuksen antamiseen on kehitetty monenlaisia keinoja, kuten yhtenä esimerkkinä jokaisen hupimestarin käytössä olevat kiitos-kortit, joita voi jakaa toisilleen. Näiden lisäksi hupimestareiden vaikuttamismahdollisuuksia omaan työhönsä on lisätty mm. ottamalla kaikki halukkaat mukaan koko organisaation strategiatyöstöön, Linnanmäen henkilöstöjohtaja Elina Örthén kertoo.

Linnanmäki on saanut myös tunnustusta tekemästään työhyvinvoinnin kehitystyöstä.

- Meille on todella tärkeää, että Linnanmäki koetaan työntekijöiden mielestä hyväksi työpaikaksi. Olemme olleet Great Place to Work -sertifioitu työpaikka vuodesta 2017 lähtien, joka tarkoittaa, että vähintään seitsemän kymmenestä työntekijästä kokee Linnanmäen olevan erityisen hyvä työpaikka. Vuonna 2019 meidät palkittiinkin myös Suomen parhaat työpaikat -mittauksessa yhtenä Suomen parhaista työpaikoista suurten yritysten sarjassa. Olemme tästä tunnustuksesta todella iloissamme ja haluamme jatkaa kehitystyötä edelleen, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.

Myös palkkaukseen tehdään pitkään suunniteltuja muutoksia. Linnanmäen taulukkopalkkoja nostetaan, jotta alin taulukkopalkka on 10 euroa tunnissa. Jatkossa myös työkokemus muista huvipuiston ulkopuolisista työtehtävistä voidaan laskea palkkaa nostavaksi kokemuslisäksi ensimmäisellä huvikaudella.

- Kuuntelemme jatkuvasti herkällä korvalla hupimestareitamme ja haluamme tehdä muutoksia sellaisiin asioihin, jotka ovat heille merkityksellisiä, Adlivankin kertoo ja jatkaa:

- Uskomme, että kun hupimestarimme viihtyvät työssään, he ovat innostuneita panostamaan erinomaiseen asiakaspalveluun, jonka myötä asiakkaamme viihtyvät ja palaavat. Linnanmäen menestys varmistaa, että saamme kerättyä lisää varoja lastensuojelutyöhön, Adlivankin kertoo iloissaan.

Linnanmäen kausityöntekijärekrytointi on alkanut 13.1. ja kestää 2.2.2020. saakka. Lisätietoa työtehtävistä ja Linnanmäestä työnantajana: rekrytointi.linnanmaki.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuonna 2019 lahjoitettiin 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2020 ovat SOK / HOK-Elanto, Unilever Finland Oy ja Oy Hartwall Ab. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäen loistelias kausi päättyi palkintosateeseen! Linnanmäen Huvipuisto palkittiin mieleenpainuvimpana, Taiga-ratalaite jälleen yksi Euroopan parhaista!21.10.2019 15:23:29 EESTTiedote

Linnanmäen huvikausi 2019 on päättynyt sunnuntaina 20.10. loisteliaasti. Valokarnevaalin säihkyvän ilotulituksen lisäksi Linnanmäki päätti huvikautensa myös varsinaisessa välkehtivässä palkintosateessa. Taiga valittiin arvostetun italialaisen verkkojulkaisu Parksmania.it:n toimesta yhdeksi Euroopan parhaista laitteista vuonna 2019. Linnanmäki palkittiin lokakuussa myös Finnish Travel Galassa vuoden 2019 mieleenpainuvimpana matka- tai palvelukokemuksena!

Linnanmäen Valokarnevaaliin saapuminen on tehty helpoksi9.10.2019 09:13:18 EESTTiedote

Linnanmäen suosittu Valokarnevaali avaa ovensa torstaina. Tapahtuma kestää 20.10. saakka ja sen aikana Linnanmäellä nähdään valotaiteen lisäksi myös innostavia uudistuksia! Linnanmäki on ensimmäistä kertaa Valokarnevaalin lauantaisin avoinna nyt klo 24 saakka ja tapahtumaan on luotu uusi etäparkkipalvelu Parkki & Pirssi. Valokarnevaali huipentuu säkenöivään ilotulitukseen 20.10. klo 21.50.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme