Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tavarapyörä avuksi pienen tapahtuman järjestämiseen

Jaa

Vaasan kaupunginkirjastosta voi lainata kirjastokortilla tavarapyörän. Liikkuva lava -tavarapyörässä on vakiovarusteena myös äänentoisto, jolloin sitä voi hyödyntää pienen tapahtuman järjestämiseen tai soittaa keikan.

Liikkuvan Lavan nimi on Lila. Kuva: Geir Byrkjeland.
Liikkuvan Lavan nimi on Lila. Kuva: Geir Byrkjeland.

Liikkuva lava–tavarapyörän taustalla on ajatus helpottaa oman pienimuotoisen tapahtuman järjestämistä Vaasassa. Isossa kuljetuslaatikossa on kätevä kuljettaa tavaraa. Pyörän erikoisvarusteina on äänentoisto mikrofoneineen ja kaiuttimineen. Kaikki laitteet ovat akkukäyttöisiä.

–Paketissa löytyy periaatteessa kaikki pienimuotoisen keikan soittamiseen, eli mikrofoni ja liitännät soittimille ja erilaisille äänilähteille. Sillä voi tietenkin myös vahvistaa puhetta, jos tapahtuma sitä tarvitsee, kertoo mediaohjaaja Geir Byrkjeland Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluista.

Tavarapyörän voi lainata kirjastokortilla pääkirjastosta. Pyörä on lainattavissa toukokuun alusta lokakuun loppuun. Laina-aika on enintään kolme päivää.

Liikkuva lava on hankittu osana nuorten kanssa tehtävää projektia Young Talk the Walk yhteistyössä Vaasan Ammattikorkeakoulun kanssa.

Katso Liikkuvan lavan tarkemmat tiedot ja käyttöön liittyvät säännöt kirjaston kotisivuilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Geir Byrkjeland, mediaohjaaja, Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, p. 040 168 0910, geir.byrkjeland@vaasa.fi

Kuvat

Liikkuvan Lavan nimi on Lila. Kuva: Geir Byrkjeland.
Liikkuvan Lavan nimi on Lila. Kuva: Geir Byrkjeland.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme