Hemsö

Tavoitteena 50 miljoonan euron hoivakotikokonaisuus – Hemsö ja uusi hoivapalveluyhtiö Hoivamme aloittivat yhteistyön

Jaa
Yhteiskuntakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoittaja Hemsö on aloittanut laajan yhteistyön ikäihmisten hoivapalveluita tuottavan Hoivamme-yhtiön kanssa. Yhtiöiden solmiman raamisopimuksen mukaisesti Hemsö rahoittaa yrityksen hoivakotihankkeita ja toimii kohteiden pitkäaikaisena omistajana. Hoivamme kehittää kohteita ja on Hemsön vuokralainen.

Yhtiöiden nykyinen sopimus tähtää noin 50 miljoonan euron arvoiseen, arviolta 10–12 hoivakotikohteen laajuiseen kokonaisuuteen. Kaupat toteutetaan yksittäisinä kauppoina, kun kohteen toteutusedellytykset täyttyvät. Osapuolet ovat jo tehneet kaupat neljästä kohteesta, jotka ovat parhaillaan rakenteilla.

Hemsön tavoite on oman pitkäjänteisen mallinsa mukaisesti tukea uuden toimijan markkinoille tuloa. Suomalaisen Hoivamme-yhtiön taustalla on pitkän linjan kokemusta ja osaamista hoivatoiminnan järjestämisestä sekä kohteiden kehittämisestä.

– Meille tämä on mahdollisuus laajentaa hoivasalkkuamme uusilla, laadukkailla ja hyville sijainneille toteutettavilla kohteilla, Hemsön maajohtaja Jarkko Leinonen sanoo.

Hoivamme tuottaa laadukasta hoivaa sitä tarvitseville ikäihmisille. Yhtiön tavoitteena on myös uudistaa hoivapalveluiden yleistä mielikuvaa muun muassa henkilökunnalle suunnatun uudenlaisen palkkaus- ja kannustinmallin avulla. Perustajaosakas Amos Janhunen kertoo Hoivamme-tiimin vakuuttuneen yhteistyön sujuvuudesta Hemsön kanssa.

– Hemsön toiminnasta välittyi läsnäolo ja aito halu kehittää hoivakotikohteita. Kokemuksesta tiedämme, että pitkään yhteistyöhön kannattaa lähteä vain, jos yhteistyö toimii. Meille tärkeää on myös se, että Hemsöllä on oma organisaatio Suomessa ja yhtiö tähtää kohteiden pitkäaikaiseen omistukseen, Janhunen sanoo.

Yhteyshenkilöt

Amos Janhunen, perustajaosakas, hallituksen jäsen, Hoivamme Oy
p. 040 709 2836, amos.janhunen@hoivamme.fi

Jarkko Leinonen, maajohtaja, Hemsö
p. 0400 150 841, jarkko.leinonen@hemso.se

Tietoja julkaisijasta

Hemsö
Hemsö
Korkeavuorenkatu 30 A, 1. kerros
00130 Helsinki

+358 400 150 841http://www.hemso.se/fi

Hemsö on johtava yksityinen yhteiskuntakiinteistöjen omistaja Ruotsissa, Suomessa ja Saksassa. Hemsö on erikoistunut hoiva-, oppilaitos-, terveydenhuolto- ja oikeuslaitoskiinteistöjen omistamiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen kestävällä tavalla. Hemsölle ovat tunnusomaisia pitkät vuokrasopimukset ja vakaat asiakkaat. Hemsön enemmistöomistaja on Ruotsin valtion eläkerahasto AP3. Kiinteistökannan kokonaisarvo on noin 7,4 miljardia euroa. Standard & Poor’s on myöntänyt Hemsölle luottoluokituksen A- maaliskuussa 2015 ja Fitch Ratings luottoluokituksen A+ maaliskuussa 2021. Lue lisää: www.hemso.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hemsö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme