Antilooppi Management Oy

Täyden palvelun kuntokeskus ELIXIA avasi ovensa kauppakeskus Ruoholahdessa

Jaa
Pohjoismaiden johtava kuntokeskustoimija ELIXIA tarjoaa huippupuitteet liikkumiseen ja hyvinvointiin nyt myös kauppakeskus Ruoholahdessa. Joulukuussa avatun ELIXIA Ruoholahden menestyksekäs lanseeraus on jo lyhyessä ajassa osoittanut, että kokonaisvaltaisille ja lähellä sijaitseville liikuntapalveluille riittää kysyntää.

Kauppakeskus Ruoholahti sai uutta eloa joulukuussa 2022, kun ELIXIA Ruoholahti avasi ovensa kauppakeskuksen tiloissa. Uusi, upea liikuntakeskus tarjoaa täydelliset puitteet ryhmäliikuntaan ja omatoimiseen liikkumiseen niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kuntoilijoille. Kaksikerroksisen ELIXIAn sisäänkäynti sijaitsee kauppakeskuksen 4. kerroksessa.

Liikuntakeskuksen lanseeraus on ylittänyt kaikki odotukset. Uusi keskus on houkutellut runsaasti tyytyväisiä kävijöitä kokemaan uuden keskuksen ja sen kattavat palvelut. Menestystä ovat siivittäneet lukuisat tekijät, kuten hulppeat harjoittelutilat, joita täyden palvelun ELIXIAsta löytyy yhteensä 1 871 m² edestä.

Kuntoilijoiden käytössä on muun muassa valtava aerobiseen harjoitteluun tarkoitettu lämmittelyalue sekä kokonainen toiminnalliselle harjoittelulle pyhitetty kerros. Tarjolla on myös monipuolisia ryhmäliikunta- ja personal training -palveluita sekä sisäpyöräilyn ystäviä palveleva edistyksellinen Cycling-studio. Keskuksen tyylikkäät pukeutumis-, suihku- ja saunatilat kruunaavat onnistuneen treenin.

Monipuolistuvat liikuntapalvelut elävöittävät Ruoholahtea ja lisäävät koko keskusta-alueen vetovoimaisuutta

Paraatipaikalla, keskellä vilkkainta Ruoholahtea sijaitseva ELIXIA siirtyi uusiin tiloihin Salmisaaresta. Aivan ydinkeskustan kupeessa sijaitseva kauppakeskus Ruoholahti on helposti saavutettavissa niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin, eikä parkkipaikoistakaan tarvitse huolehtia.

Sijainti Ruoholahden ytimessä on osoittautunut erinomaiseksi. Uusi kuntokeskus sujuvoittaa lähialueen ihmisten elämää helpottamalla omasta hyvinvoinnista huolehtimista kiireisen arjen keskellä. Monipuolisempi liikuntatarjonta myös auttaa tekemään Ruoholahdesta entistä houkuttelevamman paikan elää ja työskennellä.

Hyvinvoinnin edistäminen on tärkeä painopistealue myös kauppakeskus Ruoholahtea hallinnoivalle Antiloopille. Yhtiö pyrkii kehittämään sekä kiinteistöjään että niiden lähialueita mahdollisimman pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Monipuoliset, ihmisten hyvinvointia tukevat palvelut ovat olennainen osa Antiloopin strategiaa, joita ELIXIAn kaltaiset kumppanit auttavat osaltaan toteuttamaan.

”ELIXIA on erittäin tervetullut lisä kauppakeskus Ruoholahden ja koko alueen palvelutarjontaan. Uusi kuntokeskus tuo kattavat ja laadukkaat liikuntapalvelut lähialueen asukkaiden ja toimijoiden saataville. Samalla se auttaa tuottamaan hyvinvointia. Emme voisi olla tyytyväisempiä tästä yhteistyöstä”, iloitsee kohteesta vastaava Asset Manager Maarit Kivelä Antiloopilta.

Myös ELIXIAlla ollaan mielissään hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja erinomaisesta avajaiskuukaudesta.

”Muutto Salmisaaresta Ruoholahteen on sujunut hyvin. Huomaamme jo nyt, että liikutamme enemmän ihmisiä liikepaikassa, joka on helpommin saavutettavissa. Tulevina vuosina jatkamme samanlaisten keskusten muuttojen tekemistä, jotta voimme ylläpitää hyviä palveluita ja liikuttaa enemmän ihmisiä”, toteaa Elixian Country Manager Jussi Raita.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Antilooppi:
Maarit Kivelä, Asset Manager, maarit.kivela@antilooppi.fi, puh. +358 50 390 0337


ELIXIA:
Jussi Raita, Country Manager, jussi.raita@elixia.fi, +358 445 944 451

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Antilooppi Management Oy
Itämerenkatu 3
00180 Helsinki

http://www.antilooppi.fi

Antilooppi on suomalainen toimistokiinteistöihin keskittynyt vastuullinen kiinteistönomistaja. Kehitämme omistamiamme kohteita vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Kiinteistö on aina tiiviissä vuorovaikutuksessa lähiympäristönsä kanssa – meille on erityisen tärkeää kehittää paitsi kiinteistöä myös sen palveluja ja lähialueita entistä toimivammaksi. Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo ja historiallinen entinen HOK Elannon kiinteistö Siltasaari 10 ja muut Hakaniemen ja Hämeentien maamerkkirakennukset, Merikortteli Punavuoressa sekä Kiilakortteli Ruoholahdessa. Kaikkiaan meillä on vuokrattavaa tilaa noin 400 000 m2, arvoltaan 1,4 mrd. euroa. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Tjänstepension AB.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Antilooppi Management Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme