Visit NaantaliVisit NaantaliVisit Naantali

Team Rynkeby keräsi 912 463,70 euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi

Jaa

Suomen Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue onnistui koronaviruspandemian ja epävarman taloustilanteen aiheuttamista haasteista huolimatta keräämään huiman 912 463,70 euron lahjoituspotin, joka jaettiin Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle.

Team Rynkebyn 2022 joukkue tien päällä
Team Rynkebyn 2022 joukkue tien päällä

Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue pyöräilee vuosittain Pariisin tukeakseen vakavasti sairaita lapsia ja heidän perheitään. Hankkeen 10-vuotisjuhlavuoden yhteydessä Suomessa kerätty hyväntekeväisyyspotti lahjoitettiin lauantaina 24.9. Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle.

Koronaviruspandemian aiheuttaman kahden vuoden tauon jälkeen hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue pääsi vihdoin taas matkalle Pariisiin. Poikkeustilanteesta huolimatta 272 pyöräilijää ja 72 huoltotiimin jäsentä Suomesta saivat kerättyä huomattavan lahjoitussumman.

Tänä vuonna Team Rynkeby lahjoitti yhteensä 738 819,93 euroa Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle.

Team Rynkeby Suomen maajohtaja Lea Koivisto on todella iloinen kaikkien hankkeeseen osallistuneiden pyöräilijöiden ja huoltotiimien sitoutumisesta ja kovasta työstä tavoitteidemme saavuttamiseksi. Koko Team Rynkeby Suomen 10-vuotisen historian aikana, niin vapaehtoiset kuin hanketta sponsoroivat yrityksetkin, ovat mahdollistaneet meille niin tärkeiden lahjoituskohteiden tukemisen merkittävällä panostuksella. Erityiskiitos kuuluu myös kaikille kouluille ja koululaisille, jotka ovat omalta osaltaan tukeneet hanketta Team Rynkeby koulujuoksu tapahtumissa. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kauteen. 

Aamu Säätiölle yhteistyö Team Rynkebyn kanssa on hyvin merkittävää ja olemmekin jälleen suuresti kiitollisia saadusta tuesta. Vuosittainen tuki mahdollistaa Aamulle rahoittaa laaja-alaisesti ja pitkäjänteisesti lasten eri syöpien tutkimustyötä. Parhaiden syöpähoitojen edellytyksenä olevien kliinisten hoitotutkimusten lisäksi voimme nyt myös rahoittaa perustutkimusta, iloitsee Laura Paasio Aamusäätiöstä.

Myös Sylva Ry on erittäin iloinen ja kiitollinen siitä, että Team Rynkeby onnistui jälleen keräämään rahaa hyvään tarkoitukseen. Lahjoitetut varat käytetään syöpään sairastuneiden lasten perheiden psykososiaalisen tuen hankkeisiin.

Suomen lisäksi Team Rynkeby -säätiö on kerännyt rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi myös Ruotsin, Tanskan, Norjan, Färsaarten, Islannin, Saksan ja Sveitsin joukkueiden sekä yhden yhteiseurooppalaisen joukkueen voimin. Kaikkiaan Team Rynkeby -säätiö keräsi tänä vuonna 10,4 miljoonan euron suuruisen lahjoituspotin.

Kansainvälistä hyväntekeväisyyspyöräilyhanketta tukee Eckes-Granini Group yhdessä lahjoituksia saavien järjestöjen kanssa.

Kuvia lahjoitusgaalasta tulee tähän linkkiin lauantaina klo 21.30.

Lisätiedot

Lea Koivisto, maajohtaja

lmck@team-rynkeby.com, p. 040 5518159

Avainsanat

Kuvat

Team Rynkebyn 2022 joukkue tien päällä
Team Rynkebyn 2022 joukkue tien päällä
Lataa
Kaikkien maiden kapteenit ja maajohtajat saatiin samaan kuvaan Pariisissa hienon reissun päätteeksi
Kaikkien maiden kapteenit ja maajohtajat saatiin samaan kuvaan Pariisissa hienon reissun päätteeksi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Naantali

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme