Teerenpeli Panimo & Tislaamo Oy

Teerenpelin panimossa ja tislaamossa valmistetaan nyt käsidesiä – Lahden kaupunki teetti heti oman nimikko-käsidesin

Jaa
Lahdessa toimiva Panimo & Tislaamo Teerenpeli on alkanut valmistaa käsidesiä. Halu vastata sen kovaan kysyntään ja varmistaa, että koronapandemian hillitsemisen kannalta merkittävästä käsihygieniasta pystytään huolehtimaan riittävällä tavalla, valjasti tislaamon hetkessä yhteiskunnan kannalta kriittiseen käyttöön. Ensimmäisten asiakkaiden joukossa oli Lahden kaupunki.
Teerenpeli Craft Käsidesiä valmistetaan Teerenpelin Panimo & Tislaamossa Lahdessa. Se sisältää vähintään 74 % alkoholia.
Teerenpeli Craft Käsidesiä valmistetaan Teerenpelin Panimo & Tislaamossa Lahdessa. Se sisältää vähintään 74 % alkoholia.

Teerenpeli Craft käsidesiä valmistetaan Lahden kaupungille Lahti käsidesi -nimellä.

– Tiettävästi Lahti on ensimmäinen kaupunki, jolla on oma käsidesi. Tällä me haluamme kertoa, että me välitämme, kertoo kaupunginjohtaja Pekka Timonen.

Teerenpelille käsidesitehtaan perustaminen merkitsi mahdollisuutta vähentää työntekijöiden lomautuksia.

–      Ajatuksena hyppäys alkoholin valmistamisesta käsidesin valmistamiseen voi tuntua suurelta, mutta käytännössä meillä oli valmistusprosessiin kaikki valmiudet – ja tietenkin suuri halu tehdä voitavamme tässä vaikeassa tilanteessa, kertoo Panimo & Tislaamo Teerenpelin toimitusjohtaja Samuli Korhonen.

Timonen iloitsee suuresti Teerenpelin nopeasta reagoinnista yhteiskunnalliseen tarpeeseen ja kaupungin mahdollisuudesta sekä hyödyntää lahtelaista osaamista että tukea lahtelaista yritystä vaikeassa tilanteessa.

–      Tätä on Lahti, että tartutaan tilaisuuksiin ja tehdään yhdessä asioita, hän kiittelee.

Lahti Käsidesi on käytössä kaupungin omissa tiloissa sekä niissä työskentelevälle henkilökunnalle että palvelupisteiden asiakkaille. Tulevaisuudessa sitä tarjotaan myös muun muassa kirjastoissa.

–      Käsidesin käyttö jäänee pysyväksi käytännöksi julkisilla paikoilla ja tätä käytäntöä Lahti haluaa tukea, Timonen sanoo.

Myös Korhonen uskoo, että käsidesin kysyntä jatkuu pandemian jälkeenkin.

–      Vaikka käsihygienian olisi pitänyt olla itsestäänselvyys jo pitkään, koronapandemia muistutti sen merkityksestä tavalla, joka tuskin unohtuu, hän toteaa.

Käsidesi onkin hyvä lisä Teerenpeli Yhtiöiden palveluvalikoimaan, joka normaalioloissa keskittyy ravintolapalveluiden, panimotuotteiden, ginin ja viskien tuotantoon.

–      Kuten kaikki tietävät, tälle toimialalle korona on ollut valtava isku, eikä siihen ole oikein voinut kukaan omalla toiminnallaan vaikuttaa. Mutta jos jokin mahdollisuus pandemian hillitsemiseksi on omissa käsissämme, se pitää käyttää: meidän yrityksenä ja ihmisten niin, että pitävät kätensä puhtaana, Korhonen vetoaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Samuli Korhonen
Toimitusjohtaja
Toimitusjohtaja / Panimo & Tislaamo
samuli.korhonen@teerenpeli.com
040 861 1081

Anssi Pyysing
Toimitusjohtaja / Yrittäjä / Teerenpeli Yhtiöt
anssi.pyysing@teerenpeli.fi
0500 830 458

Kuvat

Teerenpeli Craft Käsidesiä valmistetaan Teerenpelin Panimo & Tislaamossa Lahdessa. Se sisältää vähintään 74 % alkoholia.
Teerenpeli Craft Käsidesiä valmistetaan Teerenpelin Panimo & Tislaamossa Lahdessa. Se sisältää vähintään 74 % alkoholia.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Teerenpeli Panimo & Tislaamo Oy
Teerenpeli Panimo & Tislaamo Oy
Liimaajankatu 9
15520 Lahti

0424 925 240https://www.teerenpeli.com/

Teerenpeli Yhtiöt on Lahdessa syntynyt, innovatiivinen ravintola-, tislaamo- ja panimoalan perheyritys, jonka omistavat Anssi ja Marianne Pyysing.Yritys koostuu kymmenestä ravintolasta ympäri Suomen sekä Teerenpeli Panimo & Tislaamosta. Teerenpeli Yhtiöiden liikevaihto on yli 14 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yli 100 henkilöä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Teerenpeli Panimo & Tislaamo Oy

Teerenpeli on ehdolla maailman parhaaksi viskitislaamoksi2.10.2020 15:24:47 EEST | Tiedote

Lahtelainen Teerenpeli Brewery & Distillery on ehdolla maailman parhaaksi viskitislaamoksi. Maailman suurimman alkoholikilpailun vuosittain järjestävä IWSC eli International Wine and Spirit Competition kutsui Teerenpelin Panimo & Tislaamon finaaliin kilpailussa, jossa etsitään maailman parasta viskitislaamoa. Kilpailuun ei voi itse ilmoittautua vaan siihen kutsutaan. Kilpailun voittaja julkistetaan 18. marraskuuta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme