Vaasan kaupunki - Vasa stad

Teeriniemelle rakennetaan uusi päiväkoti: vastaa kyselyyn ja vaikuta suunnitteluun

Jaa

Teeriniemelle rakennetaan lähivuosina uusi päiväkoti. Projektissa on meneillään hankesuunnitteluvaihe, jossa selvitetään suunnittelun lähtökohtia. Perheet voivat nyt vastata verkossa kyselyyn ja kertoa oman mielipiteensä toimivasta päiväkotiympäristöstä sekä päiväkodin suunnittelusta.

Kyselyyn voi vastata osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/5D6D6175BFF07D48

Kyselyssä voi vastata muun muassa kysymyksiin uuden päiväkodin piha-alueista sekä siihen, mihin asioihin perheet toivoisivat uuden päiväkodin suunnittelussa kiinnitettävän erityisesti huomiota.

Uuden päiväkodin arvioidaan valmistuvan vuonna 2023

Teeriniemen nykyinen, 1980-luvulla rakennettu päiväkotirakennus vaatisi lähivuosina mittavan peruskorjauksen. Kasvatus- ja opetuslautakunta päätti osaltaan toukokuussa 2020, että alueelle rakennetaan uusi päiväkoti ja vanha rakennus puretaan.

Hankesuunnitelman on tarkoitus valmistua viimeistään maaliskuussa. Rakentaminen voisi alkaa vuonna 2022 ja uusi päiväkoti olisi käytössä vuonna 2023. Nykyinen päiväkotirakennus on käytössä siihen saakka, kunnes uusi rakennus on valmis.

Uutta päiväkotia esitetään rakennettavaksi nykyisen päiväkotirakennuksen läheisyyteen.

Varhaiskasvatusjohtaja Anne Savola-Vaaraniemi kertoo, että Teeriniemen nykyinen päiväkoti on ikäänsä nähden tyydyttävässä kunnossa.

- Kiinteistössä ei ole todettu olevan mitään terveydelle vaarallista, eli siellä on turvallista olla siihen saakka, kunnes saamme uudet tilat.

Yhteyshenkilöt

varhaiskasvatusjohtaja Anne Savola-Vaaraniemi, puh. 040 610 3233, anne.savola-vaaraniemi@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

KORJATTU: Kirjastolla kokoontuu keväällä ilmastoaiheiset lukupiirit suomeksi ja ruotsiksi15.1.2021 12:48:21 EETTiedote

KORJATTU KOHTA: RUOTSINKIELISEEN LUKUPIIRIIN ON ILMOITTAUDUTTAVA MARJA.MIKOLA@VAASA.FI. Vaasan kaupunginkirjasto on mukana valtakunnallisessa lukupiirikampanjassa, jossa voi lukea, keskustella ja kuunnella ilmasto- ja luontokriisistä paikan päällä kirjastossa. Ilmastolukupiirit kokoontuvat pääkirjastossa kevään aikana tiistaisin (suomeksi) ja lauantaisin (ruotsiksi).

Årets unga konstnär 2021 är Joel Slotte – Utställning i höst i Vasa15.1.2021 11:02:04 EETTiedote

En utställning av Joel Slotte, som valts till årets unga konstnär 2021, får vi på hösten se i Vasa. Verk av den Karlebybördiga bildkonstnären är utställda på Tikanojas konsthem 1.10.2021-23.1.2022 som en del av jubileumsårets program. Utställningen inleder samarbetet mellan Tammerfors konstmuseum och Vasa stads museer med den traditionellt viktiga Årets unga konstnär –traditionen, som varje år lyfter fram en lovande konstnär under 35 år. Samarbetet lyfter å ena sidan fram en regional ung konstnär och å andra sidan är utställningen i Tikanojas konsthem också konsthemmets satsning på barns och ungas konstfostran.

Vuoden nuori taiteilija 2021 on Joel Slotte – Näyttely syksyllä Vaasassa15.1.2021 11:01:02 EETTiedote

Vuoden 2021 nuoreksi taiteilijaksi valitun Joel Slotten yksityisnäyttely nähdään syksyllä Vaasassa. Kokkolasta lähtöisin olevan kuvataiteilijan teoksia on esillä Tikanojan taidekodissa 1.10.2021-23.1.2022 osana juhlavuoden ohjelmistoa. Näyttely aloittaa yhteistyön Tampereen taidemuseon ja Vaasan kaupungin museoiden välillä valtakunnallisesti merkittävällä Vuoden Nuori Taiteilija -traditiolla, joka vuosittain nostaa esiin lupaavan alle 35-vuotiaan taiteilijan. Yhteistyö nostaa esiin yhtäältä alueellisen nuoren taiteilijan, ja toisaalta näyttely Tikanojan taidekodissa perustuu myös taidekodin lasten ja nuorten taidekasvatukselliseen painotukseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme