Pirkanmaan ELY-keskus

Teiskontien jalankulku- ja pyöräilyväylän liikennettä ohjataan työnaikaisille kiertoreiteille

Jaa

Teiskontien polkupyöräliikennettä ohjataan vaiheittain kiertotielle Pirkanmaan ELY-keskuksen, Tampereen kaupungin ja Fintraffic Tie Oy:n yhteistyössä parannettavalla Tampereen Teiskontien jalankulku- ja pyöräilyväylällä. Teiskontien työmaatauluihin ensi viikolla ilmestyvät QR-koodit tarjoavat pyöräilijöille lisätietoja vaihtoehtoisista kulkureiteistä.

Parannustyön turvallinen toteuttaminen vaatii Teiskontien jalankulku- ja pyöräilyliikenteen ohjaamista vaiheittain kiertoteille. Palvelun parantamiseksi Teiskontien jalankulku- ja pyöräilyväylän työmaatauluihin lisätään maanantaista 12.7. alkaen myös QR-koodit. QR-koodit tarjoavat niin jalankulkijoille kuin pyöräilijöillekin lisää tietoa vaihtoehtoisista kulkureiteistä ja ehdottavat helpointa reittiä perille pääsemiseksi.

Korkeatasoinen väylä valmistuu lokakuussa

Nykyistä Teiskontien eteläpuolella sijaitsevaa jalankulku- ja pyöräilyväylää parannetaan ja sen palvelutasoa nostetaan Hervannan valtaväylän ja Jaakonmäenkadun välillä. Pyöräilyväylälle tehdään myös uutta valaistusta ja liittymäjärjestelyjä uusitaan. Urakoitsijana toimii Proinfra Oy. Työt valmistuvat lokakuussa 2021.

Liite: QR-koodi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

• Projektipäällikkö Mikko Asunen, Pirkanmaan ELY-keskus, puh. 0295 024 106
• Urakoitsijan vastaava työnjohtaja Tapani Hakala, Proinfra Oy, puh.050 594 9726

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme