MessukeskusMessukeskus

Teknologia 19 kasvoi kokoa ja monipuolistaa edelleen ohjelmasisältöään

Jaa

Torstaina päättynyt Pohjoismaiden johtava teknologian ja teollisuuden messutapahtuma Teknologia 19 kasvoi kokoa niin pinta-alaltaan kuin kävijämäärältään. Messukeskuksessa Helsingissä joka toinen vuosi järjestettävä tapahtumakokonaisuus avautuu seuraavan kerran 9.–11.11.2021 ja tarjoaa silloin entistä vankemman ammattiseminaarikattauksen.

Teknologia 19 -messuilla vieraili kolmen päivän kuluessa 14 558 alan ammattilaista. Heille esittäytyi lähes 500 näytteilleasettajaa tapahtuman historian suurimmassa näyttelyssä. Myös ohjelma oli ennätyksellisen laaja käsittäen kymmeniä puheenvuoroja, paneelikeskusteluja, seminaareja, Ällistyttävät Robotit -finaalin, Teknologia 19 startup-finaalin sekä lukuisia oheistapahtumia kuten Teknologia Foorumin, OPC Day Finland -tapahtuman ja Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivän.


Bosch Rexroth Oy:n toimitusjohtaja Kalle Tuohimaa hyödynsi Teknologia 19 -tapahtumaa kahdessa eri roolissa: sekä näytteilleasettajana yrityksensä osastolla että edustamansa Hydrauliikka- ja Pneumatiikkayhdistyksen puheenjohtajana. – Messut olivat onnistuneet niin yrityksellemme kuin yhdistykselle. Kävijämäärä kasvoi ja mikä tärkeintä, tapahtuma toi Messukeskukseen juuri oikeat alan toimijat ja ammattilaiset. Olen iloinen myös siitä, että tapahtuma tuki voimakkaasti yhdistyksemme verkostoitumista. Liki kaikki jäsenyrityksemme olivat mukana ja löydettävissä helposti samalta alueelta, kiittää Tuohimaa.


Suomen Robotiikkayhdistys osallistui tapahtumaan uutena yhteistyökumppanina. – Robotiikka on yhä isompi osa teknologian ammattilaisten arkea ja siksi on tärkeää, että robotiikka on monipuolisesti esillä tapahtumassa. Nyt ohjelmakattaus oli ennätyksellinen. Kuulijoita kiinnostivat asiantuntijapuheenvuorot mm. yhteistyörobotiikasta, sisälogistiikan robotisoinnista, robotisoidusta 3D-tulostuksesta ja robotiikasta terveysteknologiassa. Ohjelma houkutteli erittäin paljon kuuntelijoita, sanoo Robotiikkayhdistyksen puheenjohtaja Jyrki Latokartano.

Niin ikään uusi yhteistyökumppani TIVIA ry tuotti tapahtumaan ICT-alan ohjelmaa. – TIVIA-lava osoittautui hyvin suosituksi, mikä kertoo siitä, että ICT-teemainen ohjelma niveltyy hyvin Teknologia-tapahtumaan,kertoo TIVIAn toimitusjohtaja Jussi Nissilä.

Teknologia-messukokonaisuus koostuu useista osa-alueista, joita ovat automaatio, elektroniikka, hydrauliikka ja pneumatiikka, levytyö, koneenrakentaminen, kunnossapito, AI ja robotiikka, kunnossapito sekä ICT. Kahden vuoden kuluttua järjestettävillä Teknologia 21 -messuilla nähdään myös uusi osio Kasvu & Kumppanuus. Nykyaikaisen alihankintatapahtuman tarkoituksena on edistää yritysten kasvua tarjoamalla verkostoitumismahdollisuuksia.


Lisäksi Teknologia 21 -messujen yhteydessä järjestetään kaksi uutta ammattiseminaaria: Teollinen Iot ja Digitalisaatio sekä T&T Teollisuuden tulevaisuus. Myös tänä vuonna ensimmäisen kerran järjestetty Tivi Future of 5G jatkuu kahden vuoden päästä. Seminaarit järjestetään yhteistyössä Alma Talentin kanssa. Teknologia 21 -tapahtuman myynti on jo käynnissä.

Messukeskuksen teollisuustapahtumien joukko kasvaa: uutuutena Manufacturing & Materials Summit 2021

Uusi konepajateollisuuden, tuotantoteknologian ja valmistustekniikan seminaari Manufacturing & Materials Summit järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä keväällä 2021. Seminaari on suunnattu valmistavan teollisuuden ja materiaalituotannon päättäjille ja asiantuntijoille, elinkeinoelämän vaikuttajille, poliittisille päättäjille ja kasvukeskusten toimijoille. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Messukeskus Helsinki, Alma Talent ja Tekniikka&Talous, ja sen yhteydessä järjestetään kaksi rinnakkaisseminaaria, joiden aiheina ovat kestävä kehitys ja kilpailukyky sekä metallitekniikka.

Teknologia 21 Messukeskuksessa seuraavan kerran 9.–11.11.2021, www.teknologia21.fi

Manufacturing & Materials Summit Messukeskuksessa ensimmäistä kertaa 9.–10.3.2021, www.manufacturingmaterials.fi


Kuvia juuri päättyneestä Teknologia 19 -tapahtumasta vapaaseen käyttöön (lisäkuvat saatavilla 15.11. mennessä): Messukeskus mediapankki

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Messukeskus Helsinki, myyntiryhmäpäällikkö Marcus Bergström, p. 044 562 4524, marcus.bergstrom@messukeskus.com, www.messukeskus.com

Alma Talent, tapahtumapäällikkö Salla Mäkelä, p. 040 586 4585, salla.makela@almamedia.fi 

Kuvat

Lataa
Lataa
Lataa
Skillgrowerin perustaja Pasi Savola. Skillgrower voitti Teknologia 19 -messuilla järjestetyn startup-kilpailun.
Skillgrowerin perustaja Pasi Savola. Skillgrower voitti Teknologia 19 -messuilla järjestetyn startup-kilpailun.
Lataa
Yliopistojen ja korkeakoulujen opiskelijoille suunnatun Ällistyttävät robotit -kilpailun voittajaksi on valittu Metropolia Ammattikorkeakoulun joukkue First Steps. Kilpailun voittaja valittiin neljästä finalistijoukkueesta. Kilpailun järjesti Tietotekniikan ja Elektroniikan Seura TiES ry Teknologia 19 -messuilla Messukeskuksessa Helsingissä.
Yliopistojen ja korkeakoulujen opiskelijoille suunnatun Ällistyttävät robotit -kilpailun voittajaksi on valittu Metropolia Ammattikorkeakoulun joukkue First Steps. Kilpailun voittaja valittiin neljästä finalistijoukkueesta. Kilpailun järjesti Tietotekniikan ja Elektroniikan Seura TiES ry Teknologia 19 -messuilla Messukeskuksessa Helsingissä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää tekemällä kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 65 exhibitions and 1,500 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Sairaanhoitajapäivät tuo näkyville hoitotyön arjen uudet haasteet22.1.2020 13:48:01 EETTiedote

Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön koulutus- ja näyttelytapahtuma. Näyttely ja tietoiskuohjelma tuovat esiin työn haasteita ja tarjoavat uutta tietoa ja teknologisia ratkaisuja. Klinikka-lavalla puhutaan muun muassa pelkopotilaiden virtuaalilääkkeestä, terveyshuuhaasta ja uudesta 2020-luvun kansansairaudesta. Sairaanhoitajapäivillä on luvassa myös ajankohtainen katsaus työmarkkinaneuvotteluista. Tapahtuma järjestetään 25.–26.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

MP 20 -messut tekee hyvää21.1.2020 16:31:35 EETTiedote

MP 20 Moottoripyörämessut esittelee vuoden 2020 kuumimmat moottoripyöräuutuudet, nostaa esille kilpamoottoripyöräilyä ja on mukana tukemassa nuorten moottoripajatoimintaa. Messuille myydään hyväntekeväisyyslippuja, joilla osallistuu arvontaan. Voittaja saa omakseen huikean uniikin Indian Scoutin runkoon rakennetun moottoripyörän. MP 20 -messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 31.1. – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

MP 20 -messujen media-aika 31.1. klo 8.30-10.0021.1.2020 11:07:06 EETKutsu

Tervetuloa MP 20 -messujen media-aikaan Messukeskukseen Helsinkiin kuulemaan, mitä uutta MP-messut tarjoaa ja miten alalla menee. Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen pääsette tutustumaan kuumimpiin uutuusmoottoripyöriin messuosastoille. Mukana ovat kaikki Suomessa edustetut moottoripyörämerkit ja paljon varusteita. Mukana ovat muun muassa Aprilia, BMW, Drac, Ducati, Fantic, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, Keeway, KTM, Moto Guzzi, Vespa, Peugeot, Polaris, Suzuki, Triumph ja Yamaha. MP-messujen rakennettujen moottoripyörien alueella Petrol Circus Custom Bike Show’ssa on 100 pyörää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme