Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Teollisuuskadun tunneli ja Veturitien kiertoliittymän alitus suljettuina 22.-23.8. välisenä yönä

Jaa

Itä-Helsingistä Pasilaan johtavat Teollisuuskadun tunneli ja Veturitien kiertoliittymän alitus ovat suljettuina lauantaista 22.8. kello 21 lähtien. Kaistat ovat suljettuina arviolta neljä tuntia, mutta tarvittaessa ne pysyvät kiinni sunnuntaiaamuun asti. Syy on kaupungin palvelinsalin siirrosta johtuva katkos tunneleiden kameravalvonnassa.

Oheisessa kartassa on merkittynä erivärisillä täplillä paikat, joissa kaistat suljetaan liikennepuomeilla.
Oheisessa kartassa on merkittynä erivärisillä täplillä paikat, joissa kaistat suljetaan liikennepuomeilla.

Oheisessa kartassa on merkittynä erivärisillä täplillä paikat, joissa kaistat suljetaan liikennepuomeilla. Triplan kohdalla kiertoteitä ei tarvita, sillä katutason kaistat ovat käytössä. Teollisuuskadulla liikenne ohjataan kiertoreiteille seuraavasti:

  • Punainen täplä: Teollisuuskatu itään. Kiertotie Pasilankatu – Pasilansilta – Ratapihantie
  • Sininen täplä: Teollisuuskatu länteen. Kiertotie Ratapihantie – Pasilansilta - Pasilankatu

Tieto kiertoreiteistä löytyy myös paikalta sähköisistä tiedotusopasteista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö
Ari-Pekka Muilu
kaupunkiympäristön toimiala
infratekniset urakat
Puh. 040 509 8606
ari-pekka.muilu@hel.fi

Kuvat

Oheisessa kartassa on merkittynä erivärisillä täplillä paikat, joissa kaistat suljetaan liikennepuomeilla.
Oheisessa kartassa on merkittynä erivärisillä täplillä paikat, joissa kaistat suljetaan liikennepuomeilla.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 22.9.202022.9.2020 17:13:09 EESTTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme. Päätöstiedote 22.9.2020 Pöytäkirja korvaa esityslistan ja päätöstiedotteen, kun pöytäkirja on tarkastettu. Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta voit lukea sivuiltamme osoitteesta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/ https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/

Helsinki vaatii katutyömailta parempaa laatua ja koko alan asennemuutosta22.9.2020 09:15:00 EESTTiedote

Helsinki palkkasi kesäksi 25 laaduntarkkailijaa, joiden tehtävänä oli tehdä havaintoja siitä, miten maailman toimivin kaupunki toimii. Katutöitä havainnoi kymmenen tarkkailijaa, jotka löysivät työmailta monia epäkohtia. Merkittävimpiä näistä olivat luvattomat työmaat ja työmaakylttien puuttuminen yli puolelta työmaista. Lisäksi työmailta löytyi vaarallisia kulkureittejä sekä puutteita opastuksessa, työmaiden rajaamisessa ja esteettömyydessä.

Asukkaat paljastivat lukuisia hiljaisia keitaita ympäri Helsinkiä22.9.2020 09:00:00 EESTTiedote

Kuluneen kevään ja kesän aikana monet ovat ulkoillessaan kiinnittäneet huomiota kaupungin äänimaisemaan. Ympäri kaupunkia löytyy paljon hiljaisiksi ja rauhallisiksi koettuja paikkoja, kuten Helsingin kaupungin viime vuonna tekemän kyselyn tulokset osoittavat. Kyselyn mukaan noin puolet paikoista sijaitsi samassa kaupunginosassa kuin vastaajan koti. Reilu kolmannes vastaajista kertoi käyvänsä hiljaisessa paikassa viikoittain.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme