Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Teollisuuskadun tunneli sekä Veturitie Triplan kohdalla suljettu autoliikenteeltä yöaikaan 9.5. – 12.5.2023

Jaa
Huoltotöillä ei ole vaikutuksia jalankulun tai pyöräliikenteen yhteyksiin.

Teollisuuskadun tunneli ja Veturitie kauppakeskus Triplan kohdalla on suljettu autoliikenteeltä 9.5. – 12.5.2023 kello 22:00 – 06:00 huoltotöiden ja pesujen vuoksi. Autoliikenteen kiertotie kulkee Pasilankadun, Pasilansillan, Ratapihantien ja Savonkadun kautta. Huoltotöillä ei ole vaikutuksia jalankulun tai pyöräliikenteen yhteyksiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsija:
Jarmo Sillanpää
Projektipäällikkö, Caverion Suomi Oy
p. 050 5393491
jarmo.sillanpaa@caverion.com


Tilaaja:
Ari-Pekka Muilu
Projektinjohtaja
Helsingin kaupunki
Kaupunkiympäristön toimiala
p. 09 310 39657
ari-pekka.muilu@hel.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Tutkimustulos: automaattivalvonta vähentänyt suuria ylinopeuksia Helsingissä24.5.2023 12:31:30 EEST | Tiedote

Helsingin kaupunki on lisännyt automaattista liikennevalvontaa liikenneturvallisuuden parantamiseksi. Tuore tutkimus vahvistaa automaattivalvonnan vähentävän tehokkaasti suuria ylinopeuksia paitsi valvontapisteen välittömässä läheisyydessä, mutta myös valvontapisteen jälkeisellä katuosuudella. Arvion mukaan automaattinen liikennevalvonta voisi vähentää henkilövahinko-onnettomuuksien määrää tutkittujen kohteiden kaltaisilla alueilla noin kymmenyksellä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme