Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Teollisuusliitto, MTK ja Sahateollisuus järjestävät Oulussa eduskuntavaaleihin liittyvän tilaisuuden kansanedustajaehdokkaille 20.2. klo 17.15

Jaa
Hyvä pohjoisen median edustaja, Teollisuusliitto, MTK ry sekä Sahateollisuus ry järjestävät Oulussa eduskuntavaaleihin liittyvän tilaisuuden kansanedustajaehdokkaille 20.2. klo 17.15 (16.30). Tilaisuuksien tarkoituksena on kertoa tuleville päättäjille järjestöjen yhteisistä näkemyksistä kestävän talouskasvun luomiseksi. Seuraavalla vaalikaudella sen pohjana toimii erityisesti teollisuus-, liikenne- sekä metsäpolitiikka yhdessä korkean osaamistason työvoiman kanssa.

Median edustajana olet lämpimästi tervetullut tilaisuuteen. Ilmoittautumiset pyydämme sähköpostitse osoitteeseen jussi.martikainen@mtk.fi, (040 7557 829).

Tilaisuus järjestetään Oulussa 20.2.2023 Hotelli Lasaretissa (Kasarmintie 13b, Oulu), Puisto-Pato-salissa.

OHJELMA:

Tarjolla coctails alkaen klo 16:30

17:15 Tilaisuuden avaus

Teollisuus- ja liikennepolitiikan kautta kilpailukykyä

Tino Aalto,
Sahateollisuus ry:n toimitusjohtaja

Ammatillisen osaamisen ja koulutuksen merkitys Suomelle

Turja Lehtonen
, Teollisuusliiton varapuheenjohtaja
Antti Tihinen
, varapääluottamusmies, Kontiotuote

Metsässä töitä seuraavalle hallitukselle

Marko Mäki-Hakola
, MTK:n metsäjohtaja
Mikko Tiirola,
MTK:n metsävaltuuskunnan puheenjohtaja

19:00 Tilaisuus päättyy

Lisätietoja:

Marko Mäki-Hakola
MTK ry, Metsäjohtaja
040 502 6810

Tino Aalto
Sahateollisuus ry, Toimitusjohtaja
050 574 8713

Timo Nevaranta
Teollisuusliitto, Yhteiskuntasuhdepäällikkö
050 574 1430

Avainsanat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Simonkatu 6
00100 HELSINKI

020 4131http://www.mtk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Pääsiäisen ruokajuhla kutsuu yhteiseen ruokapöytään 30.3.2023 16:06:23 EEST | Tiedote

Aurinko ja valo taittavat talven selän pääsiäisenä. Pääsiäisen vapaat mahdollistavat hetken hengähdyksen, yhdessäolon perheen ja ystävien kanssa ja kiireettömän ruuanlaiton. Tänä keväänä pääsiäispöydässä yhdistellään vanhaa ja uutta. Huippulaadukkaat, turvalliset, vastuulliset ja maistuvat suomalaiset raaka-aineet sopivat moneen. Kokoa rento tai juhlava pöytä, pitäydy perinteisessä menussa tai yllätä jollakin uudella. Ilahduta kahvivieraita makealla herkulla tai kokeile paistin kypsennystä.

MTK:lta vahva tuki parlamentaarisen maataloustyöryhmän suosituksille29.3.2023 10:28:47 EEST | Tiedote

MTK kiittää eduskunnan parlamentaarista maatalouden tulos- ja kehitysnäkymien arviointiryhmää alan keskeisten ongelmien tunnistamisesta sekä esityksistä niiden korjaamiseksi. Arviointiryhmä julkisti loppuraporttinsa keskiviikkona. ”On arvokasta, että kaikissa eduskuntapuolueissa nähdään politiikan ja ruokamarkkinoiden muutostarpeet. Raportti antaa vahvan perustan tulevan hallituksen maatalouspolitiikalle”, MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila sanoo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme