HUS

Terhokodin sopimusneuvotteluissa saavutettu ratkaisu

Jaa

Terho-säätiön, HUSin, Helsingin, Espoon ja Vantaan välisissä neuvotteluissa on saavutettu ratkaisu, joka turvaa Terhokodin toiminnan itsenäisenä toimijana.

Ratkaisu perustuu vuosikustannusmalliin, jossa HUS, pääkaupunkiseudun suurimmat kaupungit ja Terho-säätiö solmivat palvelusopimuksen, jolla taataan Terhokodin vuodeosastotoiminnalle riittävästi potilaita kiinteällä vuosisopimuksella.

Sopimus sisältää hinnankorotuksia ja se on voimassa kolme vuotta nyt sovituilla hinnoilla. Sopimusta on mahdollista jatkaa vielä tämän jälkeen kaksi vuotta.

Sopimuksen osapuolet ovat tyytyväisiä saavutettuun ratkaisuun. Nyt tehdyllä sopimuksella pystytään takaamaan riittävästi potilaita Terhokodin vuodeosastolle.

”Olen iloinen, että asia ratkesi kaikkia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Meillä kaikilla oli yhteisinä tavoitteina vaativan erityistason saattohoitopalveluiden turvaaminen ja Terhokodin toiminnan jatkuminen ja näissä onnistuimme”, sanoo toimialajohtaja Johanna Mattson HUSista.

”Sopimus turvaa Terhokodin toiminnan jatkuvuuden itsenäisenä toimijana tuleviksi vuosiksi. Olemme tyytyväisiä, että olemme päässeet rakentavassa hengessä yhteiseen näkemykseen Terhokodin tulevaisuudesta”, sanoo Terho-säätiön hallituksen puheenjohtaja Annikki Thodén.

Yhteyshenkilöt

HUS Syöpäkeskuksen toimialajohtaja Johanna Mattson 050 427 9165
Terho-säätiön hallituksen puheenjohtaja Annikki Thodén 050 387 5777

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme