Messukeskus

Tervetuloa AVITA AudioVisual Expoon 2.–3.10.2019

Jaa

Suomen merkittävin AV-alan ammattitapahtuma kokoaa yhteen kotimaiset ja kansainväliset AV-alan maahantuojat, valmistajat ja palveluntarjoajat, AV-tuotteita ja -palveluita ja työkaluinaan tai toimintansa tukena käyttävät ja AV-alan hankintoja suunnittelevat kävijät. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan Kiinteistö-, FinnSec-, Cyber Security Nordic -tapahtumien kanssa.

Akkreditoidu ennakkoon: http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

POIMINTOJA OHJELMASTA

Keskiviikko 2.10.

Ke 2.10. klo 11, SVV-lava
Open IP Ecosystems for modern control room communication and collaboration
Katrin Kerber, Account Manager Graphics, Matrox

Ke, 2.10. klo 12, SVV-lava
X, Y and Z – successful collaboration across the generational divide
Millennials expect their work environment to match that of their private lives as Gen X favours more traditional hierarchies and workflows and to whom the latest tech might appear threatening. Gunnar Kyvik addresses this clash of expectations and talks about ways to generate a motivational environment appealing to all peers regardless of their preferences and working practices.
Gunnar Kyvik, NEC Display Solutions Europe Gmbh

Ke 2.10.klo 13, SVV-lava
Äänen voima ja vaikutus – Miltä brändi kuulostaa?
Audion vaikutusta brändien strategiassa on aliarvioitu pitkään. Audion kokonaiskulutuksen kasvaessa yritysten on kiinnitettävä huomiota myös siihen, miltä ne kuulostavat. Esitys avaa äänen merkitystä yritysten toiminnassa. Ihmiset reagoivat ääniin reagoimme ja ne vaikuttavat ihmisten tunteisiin.
Lauri Domnick, Head of Audio Branding, Bauer Media Finland


Ke–To 2.–3.10. Koulutustila
Mahdollisuus tutustua L-Acousticin L-ISA ”Immersive Hyperreal Sound” -konseptiin paikan päällä sekä keskiviikkona että torstaina klo 10 alkaen. Demo on sama, joka on kiertänyt alan messuilla ympäri Eurooppaa.

Torstai 3.10.

To 3.10. klo 10.30, SVV-lava
Paneelikeskustelu: Mediamurros jatkuu, kohtaako koulutus tarvetta?
Keskustelua alan koulutuksen nykytilasta
Heikki Mäenpää, musiikintekijä ja tuottaja, York von Willenbrand, Omnia, Juho Hiidenmaa, Bright Group ja Auli Sillanpää, Metropolia.

To 3.10. klo 12.30, SVV-lava
Esteetön kuunteluympäristö – mihin äänensiirtoa tarvitaan
Kun kuulo huononee, tarvitaan apuvälineitä. Kuunteluympäristön häiriötekijät (kaikuisuus, taustamelu, pitkä välimatka) haittaavat kuulemista. Äänensiirron avulla voidaan ohittaa tilan akustisia häiriötekijöitä.
Jukka Rasa, Erityisasiantuntija, esteetön kuunteluympäristö, Kuuloliitto ry

Tutustu tapahtuman koko ohjelmaan:https://audiovisualexpo.messukeskus.com

PALKITSEMISET JA ILTATILAISUUS AVITA AWARDS klo 19–20

Vapaamuotoisessa verkostoitumistilaisuudessa palkitaan jo toista kertaa alalla vaikuttavia henkilöitä ja yrityksiä. Avita Awards -palkintokategoriat ovat: AV-kohde, AV-tuotanto, AV-avaus, AV-kouluttaja ja AV-alan elämäntyö.

LEHDISTÖKESKUS

Messukeskuksen lehdistökeskus (eteläinen sisäänkäynti, 2. krs) palvelee tapahtuman aukioloaikoina. Esitä tullessasi voimassa oleva SJL:n toimittajakortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä. Tapahtuman verkkosivuilta löytyy tapahtuman tiedotteiden lisäksi näytteilleasettajien tiedotteita.

KUVIA

Kuvia messuista tulee: http://mediabank.messukeskus.com Kuvat ovat vapaasti käytettävissänne.

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Messukeskus on ottanut käyttöön EuroParkin puomittoman Autopay-pysäköintijärjestelmän. Ilmoita autosi rekisterinumero saapuessasi Lehdistökeskukseen, niin pysäköinti kuitataan maksetuksi.

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com.


Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme