Danske Bank Oyj

Tervetuloa: Danske Bank arvioi osakevuotta 2018 ja julkaisee suhdanne-ennusteen vuosille 2017–2019

Jaa

Hyvä median edustaja, tervetuloa Danske Bankin suhdannekatsauksen julkistukseen. Mukana myös salkunhoitajamme katsaus Suomi-osakkeisiin vuonna 2018.

Danske Bankin ekonomistit kertovat ensimmäistä kertaa pankin talousennusteen vuodelle 2019. Lisäksi ekonomistit pohtivat suhdannekatsauksessa muun muassa seuraavia aiheita:

Jukka Appelqvist: Kuluttajan kolme riemunaihetta 2018

Pasi Kuoppamäki: Kultakutri-nousukausi ja keskuspankkien huolenaiheet

 

Lisäksi suomalaisten osakkeiden ensi vuoden näkymiä arvio salkunhoitajamme:

Salkunhoitaja Patrik Kanerva: Suomi-osakkeiden näkymät vuonna 2018

Aika: Tiistaina, 19.12. klo 9.00

Paikka: Danske Bank, Pohjoisesplanadi 37 A, 6. kerros, 00100 Helsinki

Esiintyjät ovat haastateltavissa suhdannekatsauksen jälkeen.

Suhdannekatsaus ja lehdistötiedote toimitetaan medialle noin klo 11.30.

Tarjolla aamupalaa.

Ilmoittautumiset ja muut haastattelupyynnöt ma 18.12. mennessä sähköpostitse josi.tikkanen@danskebank.fi tai puhelimitse 0503269701.

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank Oyj
Danske Bank Oyj
Televisiokatu 1, PL 1275
00075 DANSKE BANK

https://www.danskebank.fi/

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank Oyj on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank Oyj

Sijoittajan personal trainer hyppäsi mobiiliin16.1.2018 15:00:00 EET | Tiedote

Sijoittajat ovat jo pitkään käyneet kauppaa mobiililaitteillaan, ja varainhoitoakin on automatisoitu. Kuitenkaan ratkaisuja, jotka tarjoaisivat sijoittajalle aidosti digitaalisesti neuvoja omien sijoituspäätösten tekemiseen, ei ole ollut. Danske Bank tuo nyt sijoitusneuvojan suomalaisten älypuhelimiin. Sijoittaja saa reaaliaikaisesti ja omaan sijoitusprofiiliinsa perustuen neuvoja, kun tapahtuu hänen salkkuunsa vaikuttavia muutoksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme