Pirkanmaan ELY-keskus

Tervetuloa eteläisen Pirkanmaan vesienhoitoverkoston perustamiskokoukseen

Jaa

Pirkanmaan ELY-keskus järjestää eteläisen Pirkanmaan vesienhoitoverkoston perustamiskokouksen Toijalan yhteiskoulun auditoriossa 15.12. klo 17–19. Kaikki alueen vesienhoidosta ja verkoston toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Syksyinen järvimaisema Pirkanmaalla. Kuva: Kati Ojala
Syksyinen järvimaisema Pirkanmaalla. Kuva: Kati Ojala

Verkoston toiminta ulottuu seitsemän kunnan alueelle: mukana on Pyhäjärveen laskevia vesistöjä ja niiden valuma-alueita Pirkkalan, Nokian, Lempäälän, Valkeakosken, Vesilahden, Urjalan ja Akaan kunnista.

Perustamiskokoukseen voi ilmoittautua tästä linkistä.

Ilmoittautumisia pyydetään 8.12. mennessä.

Kokouksessa päätetään verkoston perustamisesta ja keskustellaan sen toimintamuodosta. Tilaisuudessa pidetään myös äänestys ehdotuksista uuden verkoston nimeksi. Pirkanmaan ELY-keskus tarjoaa kokouskahvit.

- Toivomme, että mahdollisimman moni pääsisi paikan päälle tapaamaan muita verkoston tulevia jäseniä! kannustaa vesienhoidon suunnittelija Kati Ojala Pirkanmaan ELY-keskuksesta.

Tilaisuuden järjestämisessä huomioidaan koronavirustilanne ja terveysviranomaisten ohjeistukset. Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä.

Verkostotoiminta tähtää käytännön toimiin vesien puolesta

Eteläisen Pirkanmaan vesienhoitoverkoston tavoitteena on, että alueella saadaan käyntiin vesistöjen ja valuma-alueiden kunnostushankkeita. Verkosto kokoaa vesienhoidosta ja vesien suojelusta kiinnostuneet ihmiset ja organisaatiot yhteen ideoimaan vesien kunnostus- ja suojelutoimia.

Pirkanmaan ELY-keskus ohjaa verkoston toimintaa ja toimii kokousten koollekutsujana. Verkostohankkeen taustalla on ympäristöministeriön vesiensuojelun tehostamisohjelma. Verkostotyötä tehdään, jotta voidaan saavuttaa Pirkanmaan vesienhoidon toimenpideohjelman tavoitteet.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vesienhoidon suunnittelija Kati Ojala, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 050 396 3715

Vesienhoidon asiantuntija Salla Taskinen, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 050 396 3697

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Kuvat

Syksyinen järvimaisema Pirkanmaalla. Kuva: Kati Ojala
Syksyinen järvimaisema Pirkanmaalla. Kuva: Kati Ojala
Lataa
Verkosto ulottuu seitsemän kunnan alueelle. Pyhäjärven pohjoisosa (viivoitettu) on rajattu pois, sillä pohjoisesta tulevat vedet eivät vaikuta eteläisen osan veden laatuun.
Verkosto ulottuu seitsemän kunnan alueelle. Pyhäjärven pohjoisosa (viivoitettu) on rajattu pois, sillä pohjoisesta tulevat vedet eivät vaikuta eteläisen osan veden laatuun.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Liikenteenharjoittaja vaihtuu bussilinjalla Huittinen-Sastamala-Nokia-Tampere, lisää tarjontaa Huittinen-Eura-Rauma-välille29.11.2021 13:08:45 EET | Tiedote

Bussilinjan Huittinen-Sastamala-Nokia-Tampere liikenteenharjoittaja vaihtuu vuoden 2022 alussa. Satakunnan Liikenne Oy voitti liikennettä koskevan ELY-keskusten kilpailutuksen ja aloittaa liikennöinnin 1.1.2022. Samassa kilpailutuksessa hankittiin vuoroja välille Huittinen-Eura-Rauma. Liikennettä ajetaan jatkossa Onnibus Flex -ilmeen autoilla ja tunnuksella F22. Molempien yhteysvälien lipputuotteisiin tulee myös muutoksia. Kummankin yhteysvälin yhtäaikaisella hankkimisella taataan matkustajille koronatilanteesta riippumaton ja vakaa joukkoliikennetarjonta sekä sujuvat matkaketjut.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme