Espoon kaupunki - Esbo stad

Tervetuloa Kaikki pyörii -tapahtumaan 31.1.2019 klo 16-20

Jaa

Espoon valtuustotalolla järjestettävässä tapahtumassa on tarjolla tietoa mm. kuljetuspalvelujen uudistuksesta, kaikukortista ja espoolaisista järjestöistä. Illan päätteeksi järjestetään vaalipaneeli. Tapahtuma on esteetön, tulkkaus myös viittomakielellä.

Aika: to 31.1.2019 klo 16−20
Paikka: Espoon valtuustotalo, Espoonkatu 5
 
Vammaisten ja vanhusten kuljetuspalvelut uudistuvat tämän vuoden aikana, kun Länsi-Uudenmaan kulkukeskus aloittaa toimintansa. Palvelua suunnitellaan parhaillaan yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Projektipäällikkö Pasi Ojaniemi kertoo hankkeen etenemisestä ja vastaa kysymyksiin.
 
Kulttuuri kuuluu kaikille, mutta kaikilla ei tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi ole rahaa pääsylippuihin. Esittelyssä on Kaikukortti, jolla tiettyjen sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaat voivat hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi festivaaleille, teatteriin tai konsertteihin.
 
Tilaisuudessa esittäytyvät myös Espoon nuorisopalvelut, Osallistuva Espoo -ohjelma sekä lukuisat espoolaiset järjestöt. Illan päätteeksi klo 19−20 järjestetään vaalipaneeli.
 
Tapahtuma on esteetön ja se tulkataan viittomakielellä.
Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.
Tilaisuuden järjestää Espoon vammaisneuvosto
 
Lisätiedot
Kuljetukset 2019 -hanke: projektipäällikkö Pasi Ojaniemi, p. 050 385 9086, www.espoo.fi/kuljetukset2019
Kaikukortti: erityisasiantuntija Helena Sarjakoski, 050 381 4033, www.espoo.fi/kaikukortti
Tilaisuuden järjestelyt: vammaisasiamies Sirkku Kiviniitty, p. 050 344 5190

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

@Espoonsote Twitterissä  

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme