Espoon kaupunki - Esbo stad

Tervetuloa kuuntelemaan tuoreita varhaiskasvatuksen asiakaskyselyn tuloksia!

Jaa
Espoossa, Helsingissä, Kauniaisissa ja Vantaalla toteutettiin loka-marraskuun vaihteessa yhteinen asiakaskysely kunnallisessa ja yksityisessä varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa olevien lasten huoltajille. Nyt tuloksia tästä kyselystä on saatavilla tuoreeltaan!

Tulokset julkistetaan 19.1.2023 klo 9–10.30 järjestettävässä tilaisuudessa. Lämpimästi tervetuloa kuulemaan tuloksista ja seuraamaan tilaisuuden striimiä!

Tule kuulemaan, miltä näyttää varhaiskasvatus asiakkaiden silmin! Ovatko perheet ja huoltajat tyytyväisiä saamaansa palveluun? Mitkä ovat varhaiskasvatuksen tärkeimmät kehittämiskohteet asiakkaiden näkökulmasta? Mitä perheet toivovat varhaiskasvatukselta?

Tilaisuudessa tuloksia esittelee kuntien tilaaman tutkimuksen tutkimuskumppani Innolink Oy. Tämän jälkeen päätuloksista keskustellaan paneelissa, jossa puheenvuoron saavat varhaiskasvatuksen ammattilaiset ja varhaiskasvatuksessa olevan lapsen huoltaja.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 18.1.2023 mennessä, niin saat sähköpostiisi linkin striimilähetyksen seuraamiseen! Ilmoittautumaan pääset tästä.

Tilaisuuden striimistä tehdään myöhemmin tallenne, joten sen voi katsoa myös jälkikäteen. Ilmoittaudu mukaan kuitenkin joka tapauksessa, jotta saat linkin sähköpostiisi! Tervetuloa!

Ohjelma

 • Tervetuloa
  Virpi Mattila, suomenkielisen varhaiskasvatuksen johtaja, Espoo
 • Lasten videoterveiset
 • Varhaiskasvatus asiakkaiden silmin, asiakaskyselyn päätulokset
  Innolink Oy
 • Paneelikeskustelu kyselyn tuloksista nousevista teemoista
  Paneelikeskustelijoina varhaiskasvatusjohtaja Miia Kemppi Helsingistä, varhaiskasvatusyksiköiden johtajia, varhaiskasvatuksen opettajia ja huoltaja.
 • Yhteenveto ja päätössanat
  Mikko Mäkelä, varhaiskasvatuksen johtaja, Vantaa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Maija Koiso-Kanttila
Suunnittelija
Espoon kaupunki
Kasvun ja oppimisen toimiala
Suomenkielinen varhaiskasvatus
Puh: +358 40 6393104
maija.koiso-kanttila@espoo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Perusopetuksen jälkeisen koulutuksen yhteishaun hakuaika on päättynyt22.3.2023 14:35:25 EET | Tiedote

Espoon kaupungin lukioihin ja ammatilliseen koulutukseen sekä tutkintokoulutukseen valmentavaan TUVA-koulutukseen haettiin vilkkaasti kevään 2023 yhteishaussa. Erityisesti Matinkylän uusi lukio kiinnosti hakijoita tänä keväänä. Ammatillisessa koulutuksessa Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto sekä Laboratorioalan perustutkinto kiinnostivat eniten yhteishaussa. Kotikunnan vastuuna on varmistaa jokaiselle perusopetuksen päättävälle nuorelle opiskelupaikka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme