Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Tervetuloa Miljoonat jakoon -tilaisuuteen 26.10. kuulemaan valtionavustuksista

Jaa

Tilaisuus on suunnattu erityisesti kuntien, järjestöjen ja muiden yhteisöjen edustajille, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan avustusta. Ilmoittautuminen verkossa pidettävään tapahtumaan on käynnissä.

Aluehallintovirastot järjestävät tiistaina 26.10.2021 valtakunnallisen Miljoonat jakoon -tilaisuuden, jossa kerrotaan nuoriso-, liikunta- ja kirjastotoimialojen valtionavustustoiminnasta. Tilaisuus järjestetään täysin etäyhteydellä.

Aamupäivän osuudessa aiheena on aluehallintovirastojen valtionavustustoiminta ja sen kehittäminen. Tarkemmin kuullaan muun muassa avustusten käyttöön liittyvien selvitysten laatimisesta. Esittelyssä on lisäksi harrastamisen Suomen malli, jonka toteuttamiseen aluehallintovirastot ovat jakaneet erityisavustusta.

Iltapäivän osuudessa osallistujat jakautuvat toimialoittain: kirjasto-, liikunta- ja nuorisotoimen avustuksista kiinnostuneille on omat osuutensa. Näihin osuuksiin on räätälöity ohjelma aiheen mukaan.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on käynnissä 23.10.2021 asti. Huomioi, että aamu- ja iltapäiväosuuksiin täytyy ilmoittautua erikseen.

Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit tapahtumakalenterissa

Ketkä voivat osallistua tilaisuuteen?

Mukaan ovat tervetulleita kaikki liikunta-, kirjasto- ja nuorisotoimen avustuksia hakevat ja niistä kiinnostuneet toimijat: esimerkiksi kuntien, järjestöjen ja yhdistysten edustajat.

Millaiseen toimintaan avustuksia myönnetään?

Aluehallintovirastot myöntävät vuosittain avustuksia lasten ja nuorten toimintaan, kirjastoille ja liikuntaan. Tarkemmat tavoitteet ja myöntökriteerit vaihtelevat avustusmuodoittain.

Lisätietoa avustuksista aviavustukset.fi-verkkosivuilla

Lisätietoja:

Nuorisotoimen ylitarkastaja Kirsi-Marja Stewart, p. 0295 017 652  

Kirjastotoimen ylitarkastaja Anu Ojaranta, p. 0295 018 302  

Liikuntatoimi: suunnittelija Lauriina Aninko-Takkunen, p. 0295 016 840  

Harrastamisen Suomen malli: suunnittelija Emilia Piitulainen, p. 0295 018 848

etunimi.sukunimi@avi.fi

Lisätietoja ilmoittautumisesta: 

Suunnittelija Elisa Hietala, p. 029 501 7 565 

etunimi.sukunimi@avi.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket
Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Etelä-Karjalan kokoontumisrajoitukset kumotaan huomisesta 16.9. alkaen15.9.2021 12:30:00 EEST | Tiedote

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kumoaa Etelä-Karjalan sairaanhoitopiirin alueen kokoontumisrajoitukset huomisesta 16.9.2021 alkaen alueellisen koronakoordinaatioryhmän suosituksen mukaisesti. Ryhmän arvion mukaan kokoontumisrajoitukset eivät ole enää nykyisessä epidemiatilanteessa välttämättömiä. Lain yleisiä terveysturvallisuutta parantavia velvoitteita täytyy edelleen noudattaa asiakas- ja yleisötilojen käytössä.

Insatsberedskap vid strålrisksituationer - LSS21-beredskapsövning15.9.2021 10:00:00 EEST | Tiedote

Målet med den regionala beredskapsövningen vid Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finland 2021 är att förtydliga behörigheterna och olika samhällsaktörers roller vid strålrisksituationer. Dessutom är målet att vid behov uppdatera olika samhällsaktörers planer, anvisningar och färdigheter i anslutning till strålrisksituationer samt att granska behovet av att uppdatera lagstiftningen. LSS21-beredskapsövningen ordnas i Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finlands område i landskapen Södra Österbotten, Mellersta Österbotten, Österbotten, Mellersta Finland och Birkaland. I varje landskap ordnas en övningsdag som engagerar kommunerna och andra aktörer i september–oktober.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme