Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Tervetuloa Miljoonat jakoon -tilaisuuteen 26.10. kuulemaan valtionavustuksista

Jaa

Tilaisuus on suunnattu erityisesti kuntien, järjestöjen ja muiden yhteisöjen edustajille, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan avustusta. Ilmoittautuminen verkossa pidettävään tapahtumaan on käynnissä.

Aluehallintovirastot järjestävät tiistaina 26.10.2021 valtakunnallisen Miljoonat jakoon -tilaisuuden, jossa kerrotaan nuoriso-, liikunta- ja kirjastotoimialojen valtionavustustoiminnasta. Tilaisuus järjestetään täysin etäyhteydellä.

Aamupäivän osuudessa aiheena on aluehallintovirastojen valtionavustustoiminta ja sen kehittäminen. Tarkemmin kuullaan muun muassa avustusten käyttöön liittyvien selvitysten laatimisesta. Esittelyssä on lisäksi harrastamisen Suomen malli, jonka toteuttamiseen aluehallintovirastot ovat jakaneet erityisavustusta.

Iltapäivän osuudessa osallistujat jakautuvat toimialoittain: kirjasto-, liikunta- ja nuorisotoimen avustuksista kiinnostuneille on omat osuutensa. Näihin osuuksiin on räätälöity ohjelma aiheen mukaan.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on käynnissä 23.10.2021 asti. Huomioi, että aamu- ja iltapäiväosuuksiin täytyy ilmoittautua erikseen.

Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit tapahtumakalenterissa

Ketkä voivat osallistua tilaisuuteen?

Mukaan ovat tervetulleita kaikki liikunta-, kirjasto- ja nuorisotoimen avustuksia hakevat ja niistä kiinnostuneet toimijat: esimerkiksi kuntien, järjestöjen ja yhdistysten edustajat.

Millaiseen toimintaan avustuksia myönnetään?

Aluehallintovirastot myöntävät vuosittain avustuksia lasten ja nuorten toimintaan, kirjastoille ja liikuntaan. Tarkemmat tavoitteet ja myöntökriteerit vaihtelevat avustusmuodoittain.

Lisätietoa avustuksista aviavustukset.fi-verkkosivuilla

Lisätietoja:

Nuorisotoimen ylitarkastaja Kirsi-Marja Stewart, p. 0295 017 652  

Kirjastotoimen ylitarkastaja Anu Ojaranta, p. 0295 018 302  

Liikuntatoimi: suunnittelija Lauriina Aninko-Takkunen, p. 0295 016 840  

Harrastamisen Suomen malli: suunnittelija Emilia Piitulainen, p. 0295 018 848

etunimi.sukunimi@avi.fi

Lisätietoja ilmoittautumisesta: 

Suunnittelija Elisa Hietala, p. 029 501 7 565 

etunimi.sukunimi@avi.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket
Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Länsi- ja Sisä-Suomen valmiustoimikunta: Poikkeusoloissa luotettavan ja selkeän mediaviestinnän merkitys on keskeinen – rokotuskattavuuden nousua edesautettava kaikin keinoin20.9.2021 16:00:00 EEST | Tiedote

Länsi- ja Sisä-Suomen alueellinen valmiustoimikunta kokoontui 16.9.2021. Kokouksessa päivitettiin alueen tilannekuva koronan ja muiden ajankohtaisten havaintojen osalta. Yleisradion turvallisuuspäällikkö Jyrki Guttorm kertoi valmiustoimikunnalle Ylen roolista poikkeusolojen viestinnän varmistajana.

Beredskapskommittén i Västra och Inre Finland: Tillförlitlig och tydlig mediekommunikation är av central betydelse under undantagsförhållanden – en ökning av vaccinationernas omfattning ska främjas på alla sätt20.9.2021 16:00:00 EEST | Tiedote

Västra och Inre Finlands regionala beredskapskommitté sammanträdde 16.9.2021. Under mötet uppdaterades den regionala lägesbilden beträffande coronan och andra aktuella observationer. Rundradions säkerhetschef Jyrki Guttorm berättade för beredskapskommittén om Yles roll som kommunikatör under undantagsförhållandena.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määräsi Tampereen kaupungin turvaamaan Tammelan ja Tampellan alueen kotihoidon asiakasturvallisuuden ja laadun välittömästi20.9.2021 15:18:09 EEST | Tiedote

Määräyksen lisäksi Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto antoi 17.9.2021 kotihoidon epäkohdista huomautuksen Tampereen sosiaali- ja terveyslautakunnalle sekä kotihoidon toiminnasta vastaaville johtaville viranhaltijoille vastaisen toiminnan varalle. Aluehallintovirasto jatkaa alueiden kotihoidon valvontaa ja tekee asiasta myöhemmin lisäselvityspyynnön Tampereen kaupungille.

Yhteistyökokous lasten ja nuorten mielenterveyspalvelujen hoitoon pääsyn varmistamiseksi Kuopiossa - aluehallintovirasto jatkaa valvontaa20.9.2021 13:20:12 EEST | Tiedote

Itä-Suomen aluehallintovirasto järjesti yhteistyökokouksen Kuopion kaupungin ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kanssa lasten ja nuorten mielenterveyspalvelujen saattamiseksi lain edellyttämälle tasolle. Yhteistyössä palvelujen järjestämiseksi Kuopion kaupungin ja sairaanhoitopiirin välillä on ollut merkittäviä ongelmia, ja hoitoon pääsyssä on ollut pitkiä viiveitä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme