Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tervetuloa Mini-Lifti-yhteiskäyttöautojen käyttökoulutukseen 10.5. klo 16-17

Jaa
Vaasan kaupungin ja Omagon yhteiskäyttöautopalvelu Mini-Lifti on ollut käytössä jo yli puoli vuotta. Järjestämme kaikille avoimen Mini-Lifti-käyttökoulutuksen keskiviikkona 10.5. klo 16-17 Teknisen viraston parkkipaikalla. Koulutuksessa käydään käytännössä läpi autojen käyttämiseen, varaamiseen ja lataamiseen liittyvät oleelliset asiat. Tutustumisen lisäksi autoja pääsee mahdollisuuksien mukaan myös testaamaan.
Kuva: Vaasan kaupunki
Kuva: Vaasan kaupunki

Mini-Lifti on kaikkien vaasalaisten yhteinen auto. Kolme täyssähköistä, automaattivaihteista Mini-Liftiä sijaitsevat Teknisen viraston parkkipaikalla osoitteessa Kirkkopuistikko 26, johon niille on rakennettu pysäkki ja keskinopeat latauspisteet.

Arkipäivisin autot ovat kaupungin työntekijöiden käytössä, mutta iltaisin ja viikonloppuisin niitä voi vuokrata vapaasti kuka tahansa.

Mini-Liftien operoinnista vastaa Omago ja käyttö edellyttää rekisteröitymistä Omago-sovelluksessa. Käyttökoulutuksessa Omagon henkilökunta opastaa kuinka Mini-Lifti varataan ja kuinka niitä käytetään. Autoja pääsee mahdollisuuksien mukaan myös testaamaan. Koulutus järjestetään suomeksi.

Koulutukseen osallistuneiden kesken arvotaan ilmaista käyttöaikaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektityöntekijä Krista Haapamäki, 040 152 4458, krista.haapamaki@vaasa.fi


Omagon myyntijohtaja Jeremias Lahtinen, 045 697 8962

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki
Kuva: Vaasan kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme