Readme.fi

Tervetuloa nostamaan malja Grilli tulessa -kirjalle ke 16.6. klo 15-17!

Jaa

Tervetuloa tutustumaan uuteen Grilli tulessa -teokseen ja teoksen kirjoittajiin. Kirjan resepteistä vastaa pitkän linjan keittiöpäällikkö Robert von Bell ja grillaamisen kylkeen sopivista juomatuotteista viski- ja cocktailkirjoista tuttu Jarkko Nikkanen.

Kansi_HR
Kansi_HR

Missä: B-Side Bar, Teurastamo, Työpajankatu 2, 00580 HELSINKI

Milloin: keskiviikkona 16.6.2021 klo 15:00–17:00

Ilmoittaudu heti tai 14.6. mennessä, paikkoja rajoitetusti: jarkko.nikkanen@edrington.com

Grillaaminen ja viski – oiva kombinaatio!

Tervetuloa tutustumaan uuteen Grilli tulessa -teokseen ja teoksen kirjoittajiin. Kirja tuo esille grillaamiseen liittyvää välineistöä ja filosofiaa sekä ennen kaikkea maistuvia ja monipuolisia reseptejä, joiden kanssa kotikokkikin onnistuu varmasti. Teoksesta löytyy myös tarinaa viskeistä ja grillauksen oheen sopivien viskicocktailien valmistusohjeita, onhan bourbonviski maistuva juoma kesäkuumalla!

Kirjan tekijät Jarkko Nikkanen ja Robert von Bell ovat tavattavissa paikan päällä, tarjolla on kirjan hengessä grillattua ruokaa ja raikkaita bourbonviskicocktaileja.

Tilaisuus järjestetään B-Side Barin katetulla terassilla ulkotiloissa.

Lämpimästi tervetuloa!

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Tutustu kirjaan: www.readme.fi/kirja/grilli-tulessa/

Lisätietoja: Readme.fi, Ari Sahanen, ari.sahanen@readme.fi

Arvostelukappaleet: paivi.hertel@readme.fi

Avainsanat

Kuvat

Kansi_HR
Kansi_HR
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

Torstaina ilmestyvä uutuuskirja Äitivuosi kannustaa omannäköiseen äitiyteen22.3.2021 10:00:00 EET | Tiedote

Äitiys ja pikkulasten vanhemmuus ovat olleet viime aikoina pinnalla. Suomessa on koettu huolta syntyvyyden laskusta ja pohdittu syitä sen takana. Syiksi on arveltu muun muassa nuorten aikuisten käsityksiä vanhemmuudesta: negatiiviset mielikuvat pikkulapsiarjen kuormittavuudesta ja vanhemman vastuusta saavat lykkäämään lasten hankkimista. Samaan aikaan mediassa puhutaan paljon tasa-arvoisesta vanhemmuudesta ja perhevapaiden uudistamisesta. Myös #metoo-liike muuttaa äideille varattuja rooleja ja äitiyden kokemusta.

Imitaattori Jarkko Tammisen rakastetut hahmot naurattavat nyt äänikirjana2.12.2020 11:15:58 EET | Tiedote

Imitaattori Jarkko Tammisen äänikirja Sen seitsemän veljestä on satiiri Seitsemästä veljeksestä, jotka seikkailevat hullussa nyky-Suomessa. Veljekset Frederik, Sauli, Tami, Jorma, Matti, Andy ja Kimi tapaavat hurjilla reissuillaan julkkiksia ja kaiken maailman eliittiä. Käänteitä syntyy, kun maailma on muuttunut, mutta miehet ei. ”Painomustekin punastuu tällaista kohellusta, eikä tätä voida kääntää millekään sivistyskielelle!”

Karita Tykän uutuuskirja tarjoaa ravintoa sekä keholle että mielelle3.11.2020 10:00:00 EET | Tiedote

Rakkaudella Karita -blogistaan tunnetun vaikuttaja-hyvinvointivalmentaja Karita Tykän suosittu Hyvä elämä -kirjasarja on saanut jatkoa. Uudessa teoksessa Hyvä elämä – Ravintoa keholle ja mielelle lukijat vapautetaan dieettien kahleista ja viedään herkullisen ruoan sekä kokonaisvaltaisesti hyvinvoivan kehon matkalle. Lähes 500-sivuinen kirja tulee saataville myös äänikirjojen suoratoistopalveluihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme