Readme.fi

Tervetuloa nostamaan malja Grilli tulessa -kirjalle ke 16.6. klo 15-17!

Jaa

Tervetuloa tutustumaan uuteen Grilli tulessa -teokseen ja teoksen kirjoittajiin. Kirjan resepteistä vastaa pitkän linjan keittiöpäällikkö Robert von Bell ja grillaamisen kylkeen sopivista juomatuotteista viski- ja cocktailkirjoista tuttu Jarkko Nikkanen.

Kansi_HR
Kansi_HR

Missä: B-Side Bar, Teurastamo, Työpajankatu 2, 00580 HELSINKI

Milloin: keskiviikkona 16.6.2021 klo 15:00–17:00

Ilmoittaudu heti tai 14.6. mennessä, paikkoja rajoitetusti: jarkko.nikkanen@edrington.com

Grillaaminen ja viski – oiva kombinaatio!

Tervetuloa tutustumaan uuteen Grilli tulessa -teokseen ja teoksen kirjoittajiin. Kirja tuo esille grillaamiseen liittyvää välineistöä ja filosofiaa sekä ennen kaikkea maistuvia ja monipuolisia reseptejä, joiden kanssa kotikokkikin onnistuu varmasti. Teoksesta löytyy myös tarinaa viskeistä ja grillauksen oheen sopivien viskicocktailien valmistusohjeita, onhan bourbonviski maistuva juoma kesäkuumalla!

Kirjan tekijät Jarkko Nikkanen ja Robert von Bell ovat tavattavissa paikan päällä, tarjolla on kirjan hengessä grillattua ruokaa ja raikkaita bourbonviskicocktaileja.

Tilaisuus järjestetään B-Side Barin katetulla terassilla ulkotiloissa.

Lämpimästi tervetuloa!

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Tutustu kirjaan: www.readme.fi/kirja/grilli-tulessa/

Lisätietoja: Readme.fi, Ari Sahanen, ari.sahanen@readme.fi

Arvostelukappaleet: paivi.hertel@readme.fi

Avainsanat

Kuvat

Kansi_HR
Kansi_HR
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

Tervetuloa Leipäkirjan julkistustilaisuuteen torstaina 7.10.2021 klo 9.00–10.3023.9.2021 09:00:00 EEST | Kutsu

Leivontakirja muuttaa myyttejä. Leivonta on helppoa, mukavaa ja kotoisaa puuhaa, jossa näkyy kädenjälki. Leivonta on noussut trendikkääksi ja herkulliseksi hyötyharrastukseksi 2020-luvulla. Leivontagurun Arja Elina Laineen LEIVONTA-kirja on konstailematon teos, josta saa perusteet ja opit onnistuneisiin leivonnaisiin. Kokeneempi leipoja saa kirjasta uusia ideoita ja hyödyllisiä vinkkejä leivontaan. Kirjassa on huomioitu erityisruokavalioita ja vegaanisuutta.

Paula Koivuniemi - Superladyn matkassa kertoo maamme ykkösartistin ainutlaatuisen tarinan9.9.2021 10:54:26 EEST | Tiedote

Uutuuskirja Paula Koivuniemi - Superladyn matkassa kertoo poikkeuksellisen menestyksekkäästä urasta läpi vuosikymmenien, mutta ennen kaikkea lahjakkaasta ihmisestä, jossa on monia erilaisia ja yllättäviä puolia. Paula on ollut niin hyvä jätkä, että hän on menestynyt poikkeuksellisen hyvin miehisessä maailmassa. Hän on ollut rohkeasti nainen. Lähes 300-sivuinen kirja tulee saataville myös äänikirjojen suoratoistopalveluihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme