Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Tervetuloa seniorien digiarki -tapahtumaan!

Jaa
Järjestämme Seniorien digiarki -tapahtuman 19. huhtikuuta. Tapahtumapäivänä on tarjolla mielenkiintoisia luentoja ja infopisteitä ympäri kaupunkia. Tapahtumia järjestetään keskustakirjasto Oodissa, Kaupungintalolla, useissa palvelukeskuksissa ja Seniori-infon tiloissa.

Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

– Tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Mukana on useita näytteilleasettajia ja luennoitsijoita. Ohjelmasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Lämpimästi tervetuloa, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluiden johtaja Seija Meripaasi toivottaa.

Osallistujat pääsevät tutustumaan infopisteillä muun muassa Maisa-palveluun, etäkonserttielämyksiin, kaikille avoimeen digitukeen, erilaisiin etähoitopalveluihin sekä tulevaisuuden teknologioihin ikääntyneiden palveluissa.

Päivän aikana kuullaan lisäksi luentoja muun muassa turvallisesta verkkopankkiasioinnista, digiturvallisesta arjesta, aivoterveyttä tukevista verkkopalveluista ja etäkulttuuritarjonnasta.

Luentoja voi seurata paikan päällä Kaupungintalon tapahtumatorilla tai Helsinki-kanavan livelähetyksen kautta tapahtumaan osallistuvissa palvelukeskuksissa, Seniori-infon tiloissa Hakaniemessä tai omalta kotisohvalta.

– Olemme halunneet mahdollistaa tapahtumaan osallistumisen lähellä kotia tai kotona. Siksi tapahtumia on lukuisissa eri toimipaikoissa ja päivän ohjelmaa voi seurata sekä paikan päällä että livelähetyksenä, Meripaasi vinkkaa.

Toivomme, että voimme tapahtuman avulla lisätä seniorien tietoutta digipalveluiden mahdollisuuksista.

– Haluamme kuulla heidän näkemyksiänsä digipalveluiden kehittämisestä ja tulevaisuuden digipalveluista. Tämä on loistava tilaisuus meidän senioreille saada heidän äänensä kuuluviin, projektipäällikkö Marjukka Pihlajamäki kertoo.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy kaupungin verkkosivuilta osoitteesta hel.fi/seniorien-digiarki

Tapahtuman järjestää Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala. Keskustakirjasto Oodin tilaisuus toteutetaan yhteistyössä kaupungin innovaatioyhtiö Forum Virium Helsingin kanssa.

Lisätietoja antavat

Projektipäällikkö Marjukka Pihlajamäki p. 040 665 7307
Projektiasiantuntija Anne Tiihonen p. 040 708 0086 
Ict-asiantuntija Mikko Hirvonen p. 040 801 3313
Projektipäällikkö Peeter Lange, Forum Virium, p. 040 353 0243 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sotepe

Hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille yhteistyöllä ja vahvalla osaamisella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme