Tervetuloa Svenska nu verkoston delegaatiotapaamiseen

Jaa

Tapaamisessa entinen pääministeri Paavo Lipponen luovuttaa puheenjohtajuuden Turun kaupungin pormestarille Minna Arveelle.

Svenska nu -verkoston delegaatio kokoontuu vuosittaiseen tapaamiseensa syyskuun 12. päivänä. Delegaatioon kuuluu 60 ansioitunutta henkilöä yhteiskunnan eri sektoreilta. Delegaation jäsenet osallistuvat verkoston vaikuttamistyöhön ja toimivat ruotsin kielen lähettiläinä.

Kokouksessa delegaation pitkäaikainen puheenjohtaja Paavo Lipponen pitää puheen ja luovuttaa puheenjohtajuuden Turun kaupungin pormestarille Minna Arveelle. Tapaamisen teemana on hallituksen kansalliskielistrategia ja koulutusalaan liittyvät tavoitteet. Lisäksi järjestetään paneelikeskustelu siitä, miten kansalliskielistrategiaa toteutetaan käytännössä.

Kansalliskielistrategian esittelee opetus- ja kulttuuriministeriön neuvotteleva virkamies Anna Kiiskinen, ja paneelikeskustelussa ovat mukana projektipäällikkö Karin Ihalainen Suomen Kuntaliitosta, pääsihteeri Tove Ekman Pohjola-Nordenista sekä Olli Määttä Opetushallituksesta.

Aika: 12.9.2022 klo 12–15. Lounas ja mahdollisuus haastatteluihin klo 12–13.

Paikka: G18 Juhlasali (Yrjönkatu 18, Helsinki)

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset: Svenska nu ‑verkoston projektipäällikkö Mikael Hiltunen, mikael.hiltunen@hanaholmen.fi puh. +358 40 620 60 06

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme