Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tervetuloa yleisötilaisuuteen Alkulan tilalle 23.5. – alueen käyttäjiltä kerätään tietoa kaavoituksen tueksi

Jaa

Kaavoitus järjestää yhdessä Alkulan 4H-yhdistyksen, Vanha Vaasa -yhdistyksen ja Vaasa-Mustasaari -oppaiden kanssa yleisötilaisuuden Alkulan tilalla maanantaina 23.5. klo 17-19. Tilaisuudessa esitellään myöhemmin tänä vuonna alkavan kaavoituksen tavoitteita Alkulan ympäristössä, tutustutaan yhdessä tilaan ja sen ympäristöön, sekä kerätään tietoa alueen käyttäjiltä kaavoituksen tueksi.

Tilaisuudessa kaavoitusarkkitehti Anne Majaneva kertoo tarkemmin kaavoituksen aikataulusta ja tavoitteista.

– Haluamme säilyttää ja kehittää Alkulan tilan toimintaa ja kuulla erityisesti alueen käyttäjien mielipiteitä. Tarkoituksena on myös pohtia viereisen hiekkakentän ja entisen Vanhan Vaasan koulun tontin tulevaisuuden käyttötarkoituksia, Majaneva kertoo.

Lisäksi opas Marja Paukkunen esittelee Alkulan historia- ja puulajipolkua ja Vanha Vaasa -yhdistys laittaa tulet ulkogrilliin, jossa on mahdollisuus omien eväiden lämmittämiseen.

Tarjolla on kahvia ja mehua viidellekymmenelle ensimmäiselle. Tervetuloa!

Aika ja paikka

Aika: Maanantaina 23.5. klo 17-19

Paikka: Alkulan tila, Gripinpolku 1

Nähdäksesi tämän sisällön lähteestä www.vaasa.fi, anna hyväksyntä sivun yläosasta.

Yhteyshenkilöt

Kaavoitusarkkitehti Anne Majaneva, anne.majaneva@vaasa.fi, 040 743 8149

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme