Hyvinvointiala HALI ry

Terveyspalvelualan TES-pöydässä neuvottelutulos

Jaa
Tuloksen sisällöstä tiedotetaan, jos se tulee neuvotteluosapuolten hallintojen hyväksymäksi.

Terveyspalvelualan TES-neuvotteluissa on päästy neuvottelutulokseen torstaina 23.6.

Hyvinvointiala HALI ry on neuvotteluissa työnantajan edustaja. Työntekijöitä edustaa Sote ry (Tehy, Super, ERTO).

Neuvottelutulos menee seuraavaksi neuvotteluosapuolten hallintojen hyväksyttäväksi. Tuloksen sisältö julkaistaan siinä vaiheessa, kun osapuolet ovat hyväksyneet sen. 

Lisätiedot:

Jukka-Pekka Tyni

Neuvottelujohtaja

041 731 4772

jukka-pekka.tyni@hyvinvointiala.fi

Hyvinvointiala HALI

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinvointiala HALI ry
Hyvinvointiala HALI ry
Eteläranta 10
00130 HELSINKI

https://www.hyvinvointiala.fi

Hyvinvointiala HALI ry edistää yksityisten sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen palveluja tuottavien yritysten ja järjestöjen toimintaedellytyksiä ja neuvottelee alan yleissitovat työehtosopimukset. HALI valvoo jäsentensä yhteisiä etuja ja neuvoo työoikeudellisissa ja elinkeinopolitiikan kysymyksissä. Sen 1560 jäsentä työllistävät 100 000 sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen ammattilaista. HALI on Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n jäsen. HALIn jäsenet tuottavat mm. vanhuspalveluita, lasten ja nuorten palveluita, lääkäripalveluita, kuntoutusta, suun terveydenhuoltoa, päihde- ja mielenterveyspalveluita sekä toimivat alan järjestötyössä. www.hyvinvointiala.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinvointiala HALI ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme