Aluehallintovirasto

Terveystarkastukset edelleen pakollisia Lapin rajoilla

Jaa

Lapin aluehallintoviraston päätös pakollisista terveystarkastuksista Lapin rajanylityspisteissä on edelleen voimassa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on julkaissut 10.6.2021 uudet suositukset rajaterveystarkastuksista.

Aluehallintovirasto käy läpi THL:n suositukset ja arvioi niiden vaikutukset päätöksiinsä ensi viikon aikana. Tarvittavat muutokset aluehallintoviraston päätöksiin tehdään alkuviikolla. Tiedotamme muutoksista erikseen.

Lisätietoja

Lapin aluehallintoviraston 27.5.2021 antama päätös pakollisista terveystarkastuksista LAAVI/806/2021

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lapin aluehallintovirasto
aluehallintoylilääkäri Susanna Holmlund, puhelin 0295 017 365, etunimi.sukunimi@avi.fi

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto
AluehallintovirastoAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Aluehallintoviraston verkkosivut

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto

Valoisasta koronatilanteesta huolimatta Länsi- ja Sisä-Suomen valmiustoimikunta muistuttaa riskeistä etenkin massakokoontumisiin ja rajaliikenteeseen liittyen18.6.2021 10:47:29 EEST | Tiedote

Länsi- ja Sisä-Suomen valmiustoimikunta kokoontui 17.6. kokoukseen puheenjohtajansa aluehallintoviraston ylijohtaja Marko Pukkisen johdolla. Tilannekuvan ja muiden ajankohtaisten signaalien tarkastelun lisäksi Turvallisuuskomitean erikoistutkija Jouni Pousi kertoi valmiustoimikunnalle komitean ajankohtaisista kuulumisista ja yhteiskunnan turvallisuusstrategian päivitystyöstä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme