The Hotel Maria

The Hotel Maria tähtää Pohjoismaiden parhaaksi hotellikokemuksen tarjoajaksi

Jaa
Ensi joulukuussa Helsingin hotellitarjontaan tulee uusi merkittävä lisä, kun The Hotel Maria avautuu 15.12.2023. The Hotel Maria määrittää pohjoismaisen vieraanvaraisuuden ja modernin luksushotellikokemuksen täysin uudelle tasolle. Hotellin vaatimasta investoinnista vastaa Samla Capitalin hallinnoima Samla Hotels -rahasto (SC Hotels I Ky).
The Hotel Maria Outdoor Spaces
The Hotel Maria Outdoor Spaces

Sijoitusyhtiö Samla Capitalin teettämän selvityksen mukaan Helsingissä on tilausta kansainvälisen luksuksen kriteerit täyttävälle hotellille. Tilanteeseen on myös tulossa selkeä muutos, kun The Hotel Maria avaa Suomen tarjonnassa ylellisen hotellinsa Kruununhakaan Mariankatu 23:een.

”The Hotel Maria on Suomen hotellikentässä merkittävä tulija, sillä se tarjoaa uudenlaisen vaihtoehdon ja palveluelämyksen pohjoismaista vieraanvaraisuutta ja viimeisteltyä luksustason hotellikokemusta arvostavalle vieraalle”, sanoo hotellihankkeen rahoittajan Samla Capitalin perustaja ja salkunhoitaja Samppa Lajunen.

The Hotel Marian suurin asiakasryhmä löytyy ulkomaisten luksusmatkailijoiden keskuudesta, joita Suomi kohteena houkuttaa. Luksusmatkailu on maailmalla vahvassa kasvussa ja sen myötä myös Suomessa ja Helsingissä on kysyntää tähän tarpeeseen vastaavalle hotellille.

”Muista Pohjoismaista löytyy kansainvälisen luksuksen täyttäviä hotelleja, ja sellaista toivotaan myös Helsinkiin. Halu matkustaa ja kokea elämyksiä ei ole kadonnut, vaan luksushotellien huonehinnat ovat Pohjoismaissa nousseet uusiin ennätyksiin. Luksukseen tottuneille The Hotel Maria täyttää kansainvälisesti totutut tasovaatimukset, ja lisää kokemukseen myös paikallista yksilöllisyyttä”, Lajunen toteaa.

Sviittien määrä Helsingissä kasvaa merkittävästi

The Hotel Marian tärkeimpiä erottuvuustekijöitä ovat suuret huonekoot, sviittien määrä, korkeatasoinen palvelukokemus, sisustustyyli sekä sijainti historiallisessa Kruununhaassa, joka vahvistaa hotellin tarjoamaa Urban Resort -elämystä.

”The Hotel Maria tulee kasvattamaan merkittävästi Helsingin keskustan sviittitarjontaa 40 sviitillään. Kaikki 117 huonetta ovat keskikooltaan kaksinkertaisia Suomessa totuttuun verrattuna. Olemme panostaneet erityisesti huoneiden Spa-kokemukseen tuomalla kylpyhuoneisiin saunoja, höyryhuoneita tai kylpyammeita. Kaikki huoneet ovat vaikuttavia ja tilan tuntua maksimoi jopa neljän metrin huonekorkeus. Lisäksi vanhat holvikaari-ikkunat ja rakennuksen historiasta kumpuava henki ovat jotain ainutlaatuista. Sellaista ei uudistuotannossa voi tavoittaa”, Lajunen huomauttaa.

Hotellin sisustustyyli on hienostuneen ylellinen ja kalusteet, valaisimet sekä sisustuksen yksityiskohdat tulevat luksushuonekaluihin erikoistuneelta amerikkalaiselta Restoration Hardwarelta.

Itsenäinen hotelli luottaa Preferredin Legend-brändiin

The Hotel Maria avataan Preferred Hotels & Resortsin arvostetun Legend Collectionin jäsenenä. Tämä on brändin ensimmäinen Legend-hotelli Suomessa.

”Kumppanuus Preferred Hotels and Resortsin kanssa tarjoaa The Hotel Marialle korkeat brändistandardit, kansainvälisen myynti- ja jakeluverkoston sekä globaalin markkinoinnin ja näkyvyyden, mutta mahdollistaa samalla sen, että voimme toimia itsenäisenä, kokonaan Suomesta johdettuna hotellina. Näin pystymme yhdistämään kansainvälisen luksuksen parhaat käytännöt ja paikallisesti toteutetun ainutlaatuisen asiakaskokemuksen", sanoo hotelliprojektia kolme vuotta edistänyt Samppa Lajunen.

Kokonaisuutena The Hotel Maria koostuu vuosina 1885-1930 rakennetusta neljästä eri rakennuksesta, jotka on alun perin suunnitellut arkkitehti Evert E. Lagerspetz. Hotellin koko on kaikkiaan 14200 neliömetriä. Huoneiden ja sviittien lisäksi hotelliin kuuluu kaksi ravintolaa sekä kaksi baaria, erillinen Spa & Wellness -osasto, kuntosali, juhlatilat, upeat ulkotilat terasseineen sekä kappeli ja kauppa.

Hotellin vaatimasta investoinnista vastaa Samla Capitalin hallinnoima Samla Hotels -rahasto (SC Hotels I Ky). Investointibudjetti on noin 116 miljoonaa euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

The Hotel Maria Outdoor Spaces
The Hotel Maria Outdoor Spaces
Lataa
The Hotel Maria, julkisivu Mariankadulta
The Hotel Maria, julkisivu Mariankadulta
Lataa
The Hotel Maria Lounge
The Hotel Maria Lounge
Lataa
The Hotel Maria Spa
The Hotel Maria Spa
Lataa
The Hotel Maria SPA Atrium
The Hotel Maria SPA Atrium
Lataa
The Hotel Maria Ilmakuva
The Hotel Maria Ilmakuva
Lataa
The Hotel Maria Room
The Hotel Maria Room
Lataa
The Hotel Maria Suite, Kuva: Samla Capital
The Hotel Maria Suite, Kuva: Samla Capital
Lataa
The Hotel Maria Bathroom, Kuva: Samla Capital
The Hotel Maria Bathroom, Kuva: Samla Capital
Lataa
The Hotel Maria Kylpyhuone ammeella, Kuva: Samla Capital
The Hotel Maria Kylpyhuone ammeella, Kuva: Samla Capital
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

The Hotel Maria
The Hotel Maria
Mariankatu 23
00170 Helsinki

+358 9 8860 0170http://www.hotelmaria.fi

The Hotel Maria Helsingin Kruununhaassa tarjoaa uudenlaisen vaihtoehdon ja palveluelämyksen pohjoismaista vieraanvaraisuutta ja viimeisteltyä luksustason hotellikokemusta arvostavalle vieraalle.

Hotelli avautuu 15.12.2023 osoitteessa Mariankatu 23, 00170 Helsinki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta The Hotel Maria

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme