Danske Bank Oyj

The Hub tarjoaa: pohjoismaiset startup-tapahtumat, joita ei kannata missata

Jaa

The Hub -palvelu (www.thehub.fi) tarjoaa jatkossa kattavan listauksen Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan startup-sektorin tapahtumista. The Hub yhdistää käyttäjänsä yli sataan kuukausittaiseen aktiviteettiin konferensseista pitchaustapahtumiin ja tapaamisiin.

Tapahtumaosio on looginen jatkumo The Hubin palveluihin, jotka tällä hetkellä kattavat startup-yritysten rekrytointialustan sekä palvelun, yritysten ja rahoittajien kohtaamisalustan sekä erilaisia työkaluja startupien toiminnan tueksi.

“Erilaiset tapahtumat ovat iso osa startup-yhteisöjen toimintaa, mutta tarjonta on niin laajaa, että joskus voi olla vaikeuksia valita sopivimmat aktiviteetit. Kokoamalla kaikki keskeiset startup-tapahtumat yhteen helppokäyttöiseen palveluun haluamme osaltamme auttaa yrittäjiä ja startup-sektorista kiinnostuneita tahoja”, kertoo The Hubin käytännön toteutuksesta Suomessa vastaavan Maria 01:n toimitusjohtaja Voitto Kangas.

“Työmahdollisuudet ja alan tapahtumat kulkevat tiukasti käsi kädessä, joten on järkevää yhdistää nämä kaksi kokonaisuutta samalle alustalle. Moni startup pohtii uusia tuotteita tai uusien markkinoiden avaamista, mikä saattaa tuoda mukanaan tarpeen lisärekrytoinneille, testausworkshopeille tai muille tapahtumille.”

The Hubin palvelussa startupit voivat vapaasti luoda oman tapahtumansa, minkä lisäksi listalle lisättyjä tapahtumia voi nopeasti tarkastella esimerkiksi kategorioittain tai maantieteellisen alueen perusteella.

Danske Bankin yritysasiakasliiketoiminnasta vastaava johtaja Leena Vainiomäki toteaa, että uuden palvelun tuominen Hub.fi -alustalle on mahdollista, koska Pohjoismaat maantieteellisenä alueena tarjoavat tällä hetkellä niin runsaasti korkealaatuisia startup-sektorin tapahtumia.

“Kymmenen vuotta sitten tämän tyyppisen palvelun tarjoaminen ei olisi ollut järkevää, koska pohjoismainen startup-kenttä oli vielä varsin rajoittunut. Tällä hetkellä ei mene viikkoakaan ilman merkittävää startup-tapahtumaa tai hackathonia, joihin osallistuminen tarjoaa yrityksille tilaisuuksia myynteihin tai liiketoiminnan kehittämiseen. Startupeille jokainen tapahtuma on mahdollisuus suhteiden luomiselle sijoittajiin, asiakkaisiin sekä tuleviin yrityskumppaneihin.”

The Hub

+100.000 kuukausittaista vierailua

+800 työpaikkaa

+2000 startup-yritysprofiilia

+240 sijoittajaa

  • Rekrytointi. TheHub.fi pitää sisällään Suomen parhaat startup-työpaikat. Yritys voi itse valita, pyydetäänkö hakijalta vain LinkedIn-profiili, vai lisäksi teksti- tai videohakemus.
  • Startup-profiilit. Laaja kattaus suomalaisia startupeja, seed-vaiheen startupeista kansainvälistä kasvuaan rakentaviin yrityksiin
  • Rahoitus. Löydä tietoa sijoittajista. The Hub sisältää myös työkalun, jonka avulla yritykset voivat määritellä oman elinkaarivaiheensa ja tarkastella, millaiset sijoittajat ovat kiinnostuneet hakijan tyyppisistä yrityksistä.
  • Best practice -työkalut. The Hub pyrkii helpottamaan startupien kasvua ja yhteistyössä kumppanien kanssa tarjoaa startupien käyttöön työkaluja - esimerkiksi pitch deck, NDA-sopimuspohja sekä neuvontaa lakiasioissa.

www.TheHub.fi

 

Yhteyshenkilöt

Voitto Kangas, toimitusjohtaja, Maria 01 Puh. 045 631 7689

Teppo Havo, Chief Marketing & Communications Consultant, Danske Bank Puh. 050 3798 062

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank Oyj
Danske Bank Oyj
Televisiokatu 1, PL 1275
00075 DANSKE BANK

https://www.danskebank.fi/

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank Oyj on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank Oyj

Sijoittajan personal trainer hyppäsi mobiiliin16.1.2018 15:00Tiedote

Sijoittajat ovat jo pitkään käyneet kauppaa mobiililaitteillaan, ja varainhoitoakin on automatisoitu. Kuitenkaan ratkaisuja, jotka tarjoaisivat sijoittajalle aidosti digitaalisesti neuvoja omien sijoituspäätösten tekemiseen, ei ole ollut. Danske Bank tuo nyt sijoitusneuvojan suomalaisten älypuhelimiin. Sijoittaja saa reaaliaikaisesti ja omaan sijoitusprofiiliinsa perustuen neuvoja, kun tapahtuu hänen salkkuunsa vaikuttavia muutoksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme