Antilooppi Management Oy

Thomas Blumberg Antiloopin CFO:ksi

Jaa

Thomas Blumberg (KTM) on nimitetty Antiloopin CFO:ksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Blumberg on toiminut yli viidentoista vuoden ajan talouden ja rahoituksen monipuolisissa tehtävissä mm. tilintarkastajana, yritysjärjestelykonsulttina ja CFO:na.

Blumbergin vastuulle kuuluvat Antiloopin talous ja rahoitus sekä liiketoimintaa tukevat toiminnot, kuten henkilöstöhallinto ja IT. Hän kuuluu myös Antiloopin johtoryhmään.

“Antilooppi on kasvanut ja kehittynyt viime vuosina merkittävästi. Olen innostunut saadessani liittyä tähän tiimiin”, hän sanoo.

Blumberg kokee, että siirtyminen kiinteistösijoittamisen pariin on luonteva jatko hänen aiemmalle uralleen. Viimeksi hän on toiminut Hartwall Capitalin CFO:na. Sitä ennen hän toimi pitkään PwC:ssä, johtaen suurten projektirahoitettavien investointihankkeiden corporate finance -neuvonantopalveluita ja oli keskeisessä roolissa kiinteistöalan neuvonantopalveluiden kehittämisessä.

“Uskon pystyväni tuomaan yhtiön kehitykseen hyväksi kokemiani oppeja urani aiemmista vaiheista”, hän sanoo.

Antiloopin toimitusjohtajan Tuomas Sahin mukaan Blumbergin monipuolinen kokemus syventää ja monipuolistaa edelleen yhtiön kiinteistösijoittamisen osaamista.

“Olen iloinen, että saamme Thomaksen kaltaisen kokeneen CFO:n johtamaan ja kehittämään Antiloopin taloutta ja rahoitusta”, hän sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Thomas Blumberg
CFO, Antilooppi
thomas.blumberg@antilooppi.fi
040 581 9343

Tuomas Sahi
CEO, Antilooppi
tuomas.sahi@antilooppi.fi
040 090 7877

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Antilooppi Management Oy
Antilooppi Management Oy
HTC Pinta, Tammasaarenkatu 3
00180 Helsinki

http://www.antilooppi.fi

Antilooppi on pääkaupunkiseudun toimistokiinteistöihin keskittynyt kiinteistöyhtiö. Kehitämme omistamiamme kohteita vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo ja muut Hakaniemen ja Hämeentien maamerkkirakennukset, Nokian nykyinen pääkonttori Espoon Karaportissa sekä Finnairin pääkonttori Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kaikkiaan meillä on vuokrattavaa tilaa noin 426 000 m2. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Antilooppi Management Oy

Uusi monipuolinen liikuntakeskus Antiloopin tiloihin Vallilaan5.5.2021 12:00:00 EEST | Tiedote

Kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi ja kuntokeskusketju ELIXIA ovat sopineet uuden ELIXIA Vallilan avautumisesta osoitteeseen Elimäenkatu 17–19. Monipuolinen liikuntakeskus on odotettu lisä alueen tarjontaan, ja hyvinvoinnin tukeminen kumppanien kanssa tuotetuilla palveluilla on Antiloopin strategian mukaista. ”Työympäristöjen muutokset ja vahva halu koko alueen kehittämiseen ovat Antiloopin ydintä. Ymmärrämme, että menestys syntyy työssään hyvinvoivista työntekijöistä ja tiedämme, kuinka ympäristö palveluineen tukee hyvinvointia. Mahdollisuus erinomaisiin liikuntapalveluihin kiinteistössämme keskeisellä sijainnilla Vallilassa tukee hienosti strategiaamme”, Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi toteaa. ELIXIA Vallila avautuu näillä näkymin joulukuussa 2021. Uuden liikuntakeskuksen uskotaan lisäävän sekä kiinteistön että koko alueen mielenkiintoa ja vetovoimaisuutta. ”Vallilan alue on ollut suunnitelmissamme pitkään. Nyt suunnitelman toteutuessa täytämme arvokkaan paikan pääkaupunkiseud

Yrityksen vastuullisuus ja työntekijöiden hyvinvointi punnitaan myös toimitiloissa20.4.2021 10:45:00 EEST | Tiedote

Viime vuosien voimakas kasvu on asettanut odotuksia myös vastuullisuustyölle kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi Oy:ssa, joka on nyt julkaissut ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa. Vastuullisuus on yksi Antiloopin ydinarvoista joustavuuden ja edelläkävijyyden ohella. Antilooppi haluaa kehittää koko kiinteistösijoitustoimialaa, ja vastuullisuus sekä tulevaisuuteen katsominen kulkevatkin käsi kädessä. Toimitilojen vuokraus merkitsee paitsi asiakkaan toimintaa ja tarpeita palvelevien kekseliäiden ja joustavien ratkaisujen luomista, myös kiinteistön lähiympäristön kehittämistä. ”Huomattavien kiinteistöomistustemme vuoksi meillä on suuri taloudellinen, sosiaalinen ja ympäristöllinen vastuu toiminnastamme sekä työntekijöistä, asiakkaista ja muista sidosryhmistä. Kestävä kehitys ja vastuullisuus onkin integroitu järjestelmällisesti kaikkiin prosesseihin uusien kiinteistöjen hankinnasta alkaen”, Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi kertoo. Kumppanuuksilla yhä kestävämpään suuntaan Antilooppi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme