Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen vierailee Vaasassa keskustelemassa koulutuspoliittisen selonteon valmistelusta 11.11.

Jaa

Hallitus antaa vuonna 2020 eduskunnalle koulutuspoliittisen selonteon. Selonteossa linjataan konkreettiset, pitkän tähtäimen keinot hallitusohjelman koulutuspoliittisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tarkastelu kohdistuu koko koulutusjärjestelmään ja tutkimuksen kehittämiseen.

Opetusministeri Li Andersson ja tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen kiertävät kouluissa, toisen asteen oppilaitoksissa ja korkeakouluissa eri puolilla maata keskustelemassa koulutuksen ja tutkimuksen tilanteesta ja kehittämistarpeista syksyllä 2019. Myöhemmin avataan kansalaisille suunnattu verkkokysely aiheesta.

Ministeri Kosonen järjestää keskustelutilaisuuden Vaasan ammattikorkeakoulussa, Wolffintie 30, Vaasa, maanantaina 11.11. klo 15.30 – 16.30.

Media on tervetullut seuraamaan koulutuskeskustelua. Ilmoittautumiset etukäteen pe 8.11. mennessä sähköpostilla: press@minedu.fi

Koulutusselonteon keskustelutilaisuudet jatkuvat seuraavasti:

25.11. klo 12, Ammattiopisto Tavastia, Hämeenlinna 
2.12. klo 13, Kajaanin lukio 
3.12. (aika ilmoitetaan myöhemmin), Lapin yliopisto, Rovaniemi

Kaikki keskustelutilaisuudet ovat avoimia myös medialle.

Lisätietoja: 
- Koulutusselonteosta: neuvotteleva virkamies Petri Haltia, puh. 02953 30396 
- Median osallistumisesta: viestintäasiantuntija Juha Ojanen, puh. 02953 30221

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme