Veikkaus

Tiedoksi toimituksille: Veikkauksen kuvapankki uudistui

Jaa

Veikkauksen kotisivuilta löytyy nyt päivitetyt kuvat eri peleistä.

Veikkauksen medialle avoin kuvapankki on uudistunut. Yhtiön sivuilta löytyy nyt paljon uusia kuvia, joita tiedotusvälineet voivat käyttää juttujensa yhteydessä.

Toivottavaa olisi, ettei media jatkossa käyttäisi varsinkaan sellaisia kuvia, joissa on Veikkauksen, RAY:n tai Fintoton logo.

Kuvapankkiin pääsee alla olevan linkin kautta.

https://www.veikkaus.fi/fi/yritys#!/uutishuone/kuvapankki

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme