WSOY

Tiedote: Antti Tuiskun Menesty!-kirjaa myyty jo yli 20 000 kpl – jatkoa luvassa elokuussa 2022

Jaa

Antti Tuiskun elokuussa julkaistu esikoiskirja Menesty! on ylittänyt 20 000 myydyn kappaleen rajan. Erinomaisen vastaanoton saaneessa kirjassa Tuisku pohtii menestyksen perimmäistä olemusta ja tarjoaa konkreettisia neuvoja omien voimavarojen tunnistamiseen, hyvinvointiin sekä itsetuntemukseen.

”Kirjan kirjoittaminen kuvasti jo itsessään paljon sitä, mistä uskon elämän hyvien ja onnellisten hetkien pitkälti kumpuavan: itsensä ylittämisestä, rohkeasta yrittämisestä, uuden oppimisesta ja itsensä haastamisesta. Se oli projekti, joka piti pahimpana pandemia-aikana mieltäni kasassa ja antoi minulle kompassin lailla suuntaa”, Antti Tuisku summaa.

WSOY julkaisee Tuiskulta uuden kirjan jo elokuussa 2022. Tällöin ilmestyy Menesty!-teokseen pohjautuva työkirja, joka rohkaisee monipuolisten kysymysten ja tehtävien avulla lukijaa syventämään itsetuntemustaan ja luomaan sitä kautta perustan kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

”Se, että ihmiset ovat ottaneet kirjani upeasti vastaan ja kokeneet sen sisältämän sanoman tärkeäksi, ajankohtaiseksi ja omaksi, on jotain käsittämättömän upeaa”, Tuisku iloitsee.

Lisätietoja:
WSOY, kustantaja Henrikki Timgren, henrikki.timgren@wsoy.fi, puh. 044 321 0666

Arvostelukappaleet: tiedotus@wsoy.fi

Avainsanat

Kuvat

Antti Tuisku: Menesty! kansikuva
Antti Tuisku: Menesty! kansikuva
Lataa
Antti Tuisku, kuva (c) Janita Autio
Antti Tuisku, kuva (c) Janita Autio
Lataa

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Tiedote: WSOY:n kevään 2022 kirjat on julkistettu16.11.2021 10:00:00 EET | Tiedote

Kotimainen kaunokirjallisuus Kevään esikoiskirjailijoita ovat Jenni Toivoniemi, Hanna Meretoja, Veera Ikonen, Petra Forstén ja Mikael Viima. Jussi-palkitun elokuvantekijän ja käsikirjoittajan Jenni Toivoniemen Valtakausi on sujuvasanainen, hurmaavan nokkela ja moniääninen tarina ystävyydestä ja nuoruudesta 90-luvun Kalliosta. Hanna Meretojan Elotulet on haikea esikoisteos merestä, rakkaudesta ja kuoleman läheisyydestä, joka sytyttää elämisen vimman. Veera Ikosen Pimeässä syttyy majakka on koskettava romaani lapsen menettämisestä, pohjattomasta surusta ja tuulen pieksemästä majakkasaaresta. Petra Forsténin Kadonneet tytöt -romaanissa pohditaan sitä, miten paljon menneisyytemme sanelee nykyhetkeä ja minäkuvaamme; olemmeko yhä samoja ihmisiä kuin 16-vuotiaana; voiko menneisyyden virheistä ottaa oppia. Mikael Viiman Verijälki aloittaa realistisen ja kovaotteisen Aarni Susi -dekkarisarjan, jossa väkivaltarikollisia jahtaavan poliisin oma mieli on kaikkein pimein paikka. Esikoisromaaninsa ju

Akateemikko, kirjailija Kirsi Kunnas in memoriam8.11.2021 21:00:11 EET | Tiedote

Akateemikko Kirsi Kunnas (1924–2021) oli suuri runoilija, modernin suomalaisen lastenkirjallisuuden uranuurtaja ja rakastetuimpia kirjailijoitamme. Hänen nonsense-henkiset, huumorilla maustetut runonsa ovat käsite ja puhuttelevat aikuisia sekä lapsia. Helsingissä taiteilijaperheeseen 14.12.1924 syntyneen Kirsi Kunnaksen ensimmäinen runoteos Villiomenapuu ilmestyi vuonna 1947. Lapsille hän ryhtyi kirjoittamaan 1950-luvulla. Kirsi Kunnas julkaisi 13 runokokoelmaa, satuja, loruja sekä aapisia ja lukukirjoja. Kunnas myös käänsi suomeksi useita lastenkirjoja sekä -runokokoelmia. Työnsä lastenkirjallisuuden parissa hän aloitti riimittelemällä suomeksi Hanhiemon iloisen lippaan, kokoelman englantilaisia lastenkamarirunoja. Paitsi runoilijana, Kunnas tunnettiin myös aktiivisena yhteiskunnallisena vaikuttajana. Hän nosti esiin etenkin lapsille lukemisen merkitystä niin varhaisen vuorovaikutuksen kuin kielellisen kehityksen perustana. Kirsin Kunnaksen viimeiseksi jääneessä teoksessa Tiitiäisen m

Tiedote: Dekkaristi Vera Vala aloittaa uuden Milanoon sijoittuvan Salla Kotka -sarjan7.9.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Dekkaristi Vera Valan Salla Kotka -sarja tuo suomalaiseen jännityskirjallisuuteen vahvan oikeuspsykologisen otteen ja italialaista sykettä. WSOY julkaisee kirjasarjan avausosan Italialainen peli elokuussa 2022. Kirjasarjan päähenkilö on Milanossa profiloijan uraansa aloitteleva Salla Kotka. Hän tempautuu puolustusasianajan avustajana heti mukaan keskelle sarjamurhatutkintaa samalla kun käy vaikeaa kamppailua oman menneisyytensä kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme