WSOY

Tiedote: Kaija Koon elämäkerran huikea menestys!

Jaa

Toimittaja Jouni K. Kemppaisen kirjoittaman Kaija Koo – Taipumaton -elämäkerran myynti on rikkonut ennätyksellisen lyhyessä ajassa 30 000 kappaleen rajan. Kiittävää lukijapalautetta saanut teos ilmestyi Kaija Koon syntymäpäivänä 10.9.

”Pelkäsin kuollakseni lähteä tekemään elämäkertaa, mutta koin sen velvollisuudekseni naisartistina. Olen kääntänyt musiikkimaailman kiviä isosti ja nyt oli aika kertoa pitkästä ja vaiherikkaasta matkastani. Tämä on selviytymistarina aikojen halki. Kaikki on mahdollista jos antaa unelmille tilaa ja uskaltaa. Kiitän tästä matkasta kaikkia, jotka olen kohdannut sävelin ja tarinoin”, kertoo Taipumaton Kaija.

"On hienoa, että Kaijan värikäs elämäntarina on hänen musiikkinsa tavoin koskettanut niin monia ihmisiä, ikään ja sukupuoleen katsomatta", toteaa kustantaja Henrikki Timgren.

Kaija Koo – Taipumaton on suorapuheinen ja poikkeuksellisen avoin elämäkerta yhdestä Suomen rakastetuimmasta artistista. Se on kertomus siitä, kuinka lahjakas mutta ujo Kaija Kokkola selätti miesten hallitseman musiikkimaailman ja nousi oman uransa sankariksi, vahvaksi ja kunnioitetuksi supertähdeksi, kansan kuningattareksi.

Jouni K. Kemppainen on kolunnut Kaija Koon kanssa hänen lapsuutensa leikkipaikat ja keikkamestojen takahuoneet ja haastatellut häntä yli vuoden ajan. Sanansa ovat sanoneet myös Kaijan läheiset, ystävät, kollegat, työtoverit ja avustajat.

Lisätietoja:
Kustantaja Henrikki Timgren, henrikki.timgren@wsoy.fi, puh. 044 321 0666
Arvostelukappalepyynnöt: tiedotus@wsoy.fi

Kaija Koo ja Jouni K. Kemppainen ovat Juuso Määttäsen haastateltavana Helsingin kirjamessuilla Senaatintori-lavalla la 30.10. klo 12.30-13.00 ja Kaija Koo signeeraa elämäkertaansa WSOY:n osastolla 6b48 klo 13.00-14.00.

Marraskuussa alkaa myös Kaija Koon Taipumaton -konserttisalikiertue, jossa musiikki ja Kaijan elämäntarina kietoutuvat yhteen ainutlaatuisella tavalla. Kaija on käsikirjoittanut kiertueen yhdessä elämäkertakirjailijansa Jouni K. Kemppaisen kanssa.

Kaija Koo – Taipumaton 
To 25.11.2021 Turku, Logomo
La 27.11.2021 Espoo, Tapiolasali
Su 28.11.2021 Lahti, Sibeliustalo
Su 5.12.2021 Tampere, Tampere-talo
Pe 10.12.2021 Kuopio, Musiikkikeskus
La 11.12.2021 Ylivieska, Akustiikka
Su 12.12.2021 Oulu, Madetojan sali
Pe 17.12.2021 Helsinki, Finlandia-talo
La 18.12.2021 Jyväskylä, Paviljonki

Konsertit klo 19.00
Liput alk. 39,90€
Paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi/kaijakoo


Avainsanat

Kuvat

Jouni K. Kemppainen, Kaija Koo _ Taipumaton, kansi
Jouni K. Kemppainen, Kaija Koo _ Taipumaton, kansi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Tiedote: WSOY:n kevään 2022 kirjat on julkistettu16.11.2021 10:00:00 EET | Tiedote

Kotimainen kaunokirjallisuus Kevään esikoiskirjailijoita ovat Jenni Toivoniemi, Hanna Meretoja, Veera Ikonen, Petra Forstén ja Mikael Viima. Jussi-palkitun elokuvantekijän ja käsikirjoittajan Jenni Toivoniemen Valtakausi on sujuvasanainen, hurmaavan nokkela ja moniääninen tarina ystävyydestä ja nuoruudesta 90-luvun Kalliosta. Hanna Meretojan Elotulet on haikea esikoisteos merestä, rakkaudesta ja kuoleman läheisyydestä, joka sytyttää elämisen vimman. Veera Ikosen Pimeässä syttyy majakka on koskettava romaani lapsen menettämisestä, pohjattomasta surusta ja tuulen pieksemästä majakkasaaresta. Petra Forsténin Kadonneet tytöt -romaanissa pohditaan sitä, miten paljon menneisyytemme sanelee nykyhetkeä ja minäkuvaamme; olemmeko yhä samoja ihmisiä kuin 16-vuotiaana; voiko menneisyyden virheistä ottaa oppia. Mikael Viiman Verijälki aloittaa realistisen ja kovaotteisen Aarni Susi -dekkarisarjan, jossa väkivaltarikollisia jahtaavan poliisin oma mieli on kaikkein pimein paikka. Esikoisromaaninsa ju

Akateemikko, kirjailija Kirsi Kunnas in memoriam8.11.2021 21:00:11 EET | Tiedote

Akateemikko Kirsi Kunnas (1924–2021) oli suuri runoilija, modernin suomalaisen lastenkirjallisuuden uranuurtaja ja rakastetuimpia kirjailijoitamme. Hänen nonsense-henkiset, huumorilla maustetut runonsa ovat käsite ja puhuttelevat aikuisia sekä lapsia. Helsingissä taiteilijaperheeseen 14.12.1924 syntyneen Kirsi Kunnaksen ensimmäinen runoteos Villiomenapuu ilmestyi vuonna 1947. Lapsille hän ryhtyi kirjoittamaan 1950-luvulla. Kirsi Kunnas julkaisi 13 runokokoelmaa, satuja, loruja sekä aapisia ja lukukirjoja. Kunnas myös käänsi suomeksi useita lastenkirjoja sekä -runokokoelmia. Työnsä lastenkirjallisuuden parissa hän aloitti riimittelemällä suomeksi Hanhiemon iloisen lippaan, kokoelman englantilaisia lastenkamarirunoja. Paitsi runoilijana, Kunnas tunnettiin myös aktiivisena yhteiskunnallisena vaikuttajana. Hän nosti esiin etenkin lapsille lukemisen merkitystä niin varhaisen vuorovaikutuksen kuin kielellisen kehityksen perustana. Kirsin Kunnaksen viimeiseksi jääneessä teoksessa Tiitiäisen m

Tiedote: Dekkaristi Vera Vala aloittaa uuden Milanoon sijoittuvan Salla Kotka -sarjan7.9.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Dekkaristi Vera Valan Salla Kotka -sarja tuo suomalaiseen jännityskirjallisuuteen vahvan oikeuspsykologisen otteen ja italialaista sykettä. WSOY julkaisee kirjasarjan avausosan Italialainen peli elokuussa 2022. Kirjasarjan päähenkilö on Milanossa profiloijan uraansa aloitteleva Salla Kotka. Hän tempautuu puolustusasianajan avustajana heti mukaan keskelle sarjamurhatutkintaa samalla kun käy vaikeaa kamppailua oman menneisyytensä kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme