Suomen kirjastopalvelu Oy

TIEDOTE: Kirjastopalvelu jatkaa ostotukikirjojen välittäjänä

Jaa
Opetus- ja kulttuuriministeriö on valinnut Suomen kirjastopalvelu Oy:n vastaamaan vähälevikkisen laatukirjallisuuden ostotukikirjojen tilausten vastaanottamisesta ja kirjojen välittämisestä eteenpäin kirjastoille.

Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää kirjastoille ostotukea vuosittain vähälevikkisen laatukirjallisuuden hankkimiseen. Ostotuella halutaan edistää kirjallisuuden saatavuutta, kasvattaa ja monipuolistaa kirjastojen kokoelmia sekä laajentaa kirjallisuuden tarjontaa.

Palveluntuottaja kirjatilausten vastaanottamiseen ja kirjojen välittämiseen kilpailutetaan neljän vuoden välein. Uusi sopimus jatkaa ministeriön ja kirjastojen edellisellä kaudella alkanutta yhteistyötä Kirjastopalvelun kanssa.   

Kirjastot voivat käyttää ostotuen kirjoihin, jotka löytyvät tarkoitusta varten koostetusta teosluettelosta. Teosluettelon kokoaa Opetus- ja kulttuuriministeriö Valtion kirjallisuustoimikunnan (Taiteen edistämiskeskus), Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan ja Selkokeskuksen antamien ehdotusten pohjalta. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

Suomen kirjastopalvelu Oy, myyntijohtaja Anna Humalainen, anna.humalainen@kirjastopalvelu.fi, puh. 045 679 1276

Suomen kirjastopalvelu Oy, viestintäjohtaja Vilja Kujanpää, vilja.kujanpaa@kirjastopalvelu.fi, puh. 040 755 3319

www.kirjastopalvelu.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen kirjastopalvelu Oy
Suomen kirjastopalvelu Oy
Työpajankatu 13 A, 5. krs
00580 Helsinki

https://www.kirjastopalvelu.fi

Suomen kirjastopalvelu Oy on Suomen monipuolisin kirjastomateriaalien, -palveluiden ja kalusteiden toimittaja. Yhtiö välittää myös peruskoulujen ja toisen asteen oppilaitosten oppimateriaaleja kunnille. Kirjastopalvelun osana toimii kirjakustantamo Avain.

Suomen Kirjastoseura omistaa Kirjastopalvelusta 10 prosenttia. Kirjastopalvelu on osa Booky Groupia. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen kirjastopalvelu Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme