Premico Group Oy

Tiedote liiketoimintakaupasta Premico Management Oy:n ja Asuntovuokraus Avorin välillä

Jaa

Premico-konserniin kuuluva Premico Management Oy ja Asuntovuokraus Avori ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Asuntovuokraus Avori ostaa Varsinais-Suomen alueen vuokra-asuntojen välitystoiminnan Premico Management Oy:ltä. Kauppa sisältää yksityishenkilöille ja piensijoittajille suunnatun välitysliiketoiminnan. Kaupan kohteena oleva liiketoiminta siirtyy Asuntovuokraus Avorille 15.12.2021. Kaupan yhteydessä osa Premico Management Oy:n työntekijöistä siirtyy Avorin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Premico jatkaa kuitenkin edelleen myös Turun talousalueella vuokraustoimintaa palvellen institutionaalisia sijoittajia sekä Premicon omien asuntorahastojen asuntojen vuokrausta.

”Vuokra-asuntojen välitystoimintamme on alkanut Turun alueella vuonna 1963 nimellä Asuntovuokratoimisto Vaula. Ensimmäisten vuosikymmenten ajan asiakaskunta muodostui lähinnä yksityishenkilöistä, jotka omistivat vuokra-asuntoja. Muuttuneen strategiamme myötä haluamme tällä liiketoimintakaupalla turvata vanhoille yksityisasiakkaillemme hyvien vuokravälityspalveluiden saatavuuden, kun tutut ja ammattitaitoiset vuokravälittäjämme siirtyvät Avorin palvelukseen. Asuntovuokraus Avori on yrittäjävetoinen ja vahva alueellinen toimija, jonka strategian keskiössä on laajempien kiinteistökokonaisuuksien hallinnoinnin lisäksi myös yksityisten vuokranantajien palveleminen. Näin ollen uskomme asiakkaiden olevan myös jatkossa hyvissä ja osaavissa käsissä”, toteaa Premico Group Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Kaskinen.

”Avori on saavuttanut Turun talousalueella vankan markkina-aseman ja olemme tunnettu paikallisesta ja asiantuntevasta palvelusta. On ilo saada Premicon ammattitaitoista henkilöstöä osaksi tiimiämme. Kaupan myötä jalansijamme Turun alueella vahvistuu entisestään.”, sanoo Jan Andersson Avorista.

”Meille on kunnia päästä jatkamaan asuntovälityksen uranuurtajan toimintaa. Tämä kauppa syventää toimistomme osaamista ja edesauttaa yrityksemme hallittua kasvua. Uskomme, että laaja asiakaskuntamme, sekä uudet että vanhat asiakkaat, saavat jatkossa vielä entistäkin parempaa palvelua.”, jatkaa Avorin toinen yrittäjä Ari Suovo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jyrki Kaskinen
Premico Group Oy
toimitusjohtaja
p. 0400 469 629
jyrki.kaskinen@premico.fi

Jan Andersson
Asuntovuokraus Avori
p. 050 558 4086
jan.andersson@avori.fi

Ari Suovo
Asuntovuokraus Avori
p. 050 554 1558
ari.suovo@avori.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Premico Group Oy
Premico Group Oy
Aleksanterinkatu 11
00100 Helsinki

+358 29 007 5050http://www.premico.fi

Asuntovuokraus Avori on vuonna 1995 perustettu vuokra-asuntojen välitykseen erikoistunut Turun ja sen ympäristössä toimiva yritys. Vankka kokemus vuokra-asuntovälityksestä tekee Avorista varman ja tehokkaan kumppanin jokaiselle vuokranantajalle. Avorin asiakkaina on sijoitusyhtiöitä, säätiöitä, yhdistyksiä, asunto-osakeyhtiöitä sekä suuri joukko yksityisiä vuokranantajia. Avorin palveluihin kuuluu vuokravälityksen lisäksi erilaiset vuokralaishallinnoinnin palvelut.

Premico Management Oy on osa Premico-konsernia. Premico on kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö, joka on erikoistunut vuokra-asuntojen omistamiseen, rakennuttamiseen ja hallinnointiin. Yhtiöllä on kaksi liiketoiminta-aluetta; asuntoihin sijoittavat pääomarahastot, sekä palveluliiketoiminta, johon sisältyy kiinteistökehitys, rakennuttamiseen liittyvä konsultointi, sekä vuokra-asuntojen hallinnointi, isännöinti ja vuokraus. Premico on rakennuttanut tai peruskorjannut yli 5.000 vuokra-asuntoa lähivuosien aikana ja hallinnoi lähes 7.000 vuokra-asuntoa yli 20 kaupungissa. Yhtiön palveluksessa on yli 50 kiinteistöalan asiantuntijaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Premico Group Oy

Premico acquired 148 rental units to be constructed in Kruunuvuorenranta, Helsinki and in Porvoo city centre28.1.2022 07:00:00 EET | Press release

Premico Residential Fund II Ky, a fund managed by Premico, has signed a contract with Skanska for the construction of a residential building in Kruunuvuorenranta, Helsinki, consisting of 83 affordable rental apartments and ca. 350m2 retail space, which will serve the residents as a grocery store of the local neighborhood. Premico has also signed a contract with Pohjola Rakennus to construct a residential building consisting of 65 rental apartments to be located in Porvoo city centre. These development projects will complement the portfolio of Premico Residential Fund I and II, which both invest in affordable housing. Premico is developing the assets with short-term interest subsidy loans.

Premicolle 148 uutta vuokra-asuntoa Helsingin Kruunuvuorenrantaan ja Porvoon keskustaan28.1.2022 07:00:00 EET | Tiedote

Vuokra-asuntoihin erikoistuneen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö Premicon hallinnoima Premico Asuntorahasto II Ky ja Skanska ovat sopineet 83 kohtuuhintaisen vuokra-asunnon rakennuttamisesta Helsingin Kruunuvuorenrantaan. Kohteeseen tulee lisäksi n. 350 neliötä käsittävä vähittäiskaupan tila. Porvoon keskustaan rakennettavaan kohteeseen tulee 65 vuokra-asuntoa, rakentajana toimii Pohjola Rakennus. Premico toteuttaa sekä Kruunuvuorenrannan, että Porvoon hankkeet Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) lyhyellä korkotukilainalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme