WSOY

Tiedote: Maaret Kallion kirjoja myyty yli 120 000 kappaletta

Jaa

Kouluttajapsykoterapeutti Maaret Kallion kirjoittamia teoksia Lujasti lempeä (2016), Inhimillisiä kohtaamisia (2017) ja Voimana toivo (2020) on myyty kaikissa formaateissa yli 120 000 kappaletta.

”Tässä ajassa, jossa kiire ja kilpailu korostuvat, on ollut suurta kysyntää syvemmille arvoille ja inhimillisyyden vaalimiselle. Saan päivittäin palautetta tietokirjoistani, jotka ovat auttaneet lukijaa suuren surun äärellä, työpaikan ihmissuhteita jäsentäessä sekä oman mielen armollisemmassa ymmärtämisessä. Ymmärrys auttaa tekemään viisaampia valintoja hyvän elämän rakentumiseksi niin itsen kuin toisten kannalta”, Maaret Kallio pohtii.

”Maaret Kallion viesti mielen hoitamisen tärkeydestä ja armollisuudesta itseä ja toisia kohtaan on ajaton.  On ilahduttavaa, että niin monet lukijat ovat löytäneet hänen kirjoistaan työkaluja oman hyvinvointinsa kehittämiseen", kertoo WSOY:n tietokirjallisuuden kustantaja Henrikki Timgren.

Lujasti lempeä -teoksesta on muodostunut rakastettu klassikko, joka haastaa lukijan pohtimaan niin armollisuutta kuin vaativuuttakin. Inhimillisiä kohtaamisia pysäyttää mielemme olennaisen äärelle. Se auttaa pohtimaan kuinka kommunikoida ihmisten kanssa niin, että todella kohtaamme heidät. Maaliskuussa ilmestynyt Voimana toivo puolestaan tutustuttaa lukijan toivoon, joka vahvistaa niin vaikeuksista toipumista kuin kokemustamme omasta pystyvyydestämme ja elämän merkityksellisyydestä. Kirja auttaa löytämään taitoja, joilla toivoa voi tietoisesti vahvistaa ja tukea.

Maaret Kallio on kouluttajapsykoterapeutti, kolumnisti ja kysytty luennoitsija. Hänen sanansa antavat tilaa lukijan omille havainnoille ja vastalauseillekin. Hänen myötätuntoinen kiinnostuksensa ihmisenä olemisen kaikkiin puoliin luo oivaltavan ja sovinnollisen väylän oppia itsestämme ja toisistamme.

Lisätietoja:
Kustantaja Henrikki Timgren, henrikki.timgren@wsoy.fi, puh. 044 321 0666

Arvostelukappalepyynnöt os. tiedotus@wsoy.fi

www.wsoy.fi

Avainsanat

Kuvat

Maaret Kallio (c) Laura Malmivaara
Maaret Kallio (c) Laura Malmivaara
Lataa
Maaret Kallio, Voimana toivo, kansi
Maaret Kallio, Voimana toivo, kansi
Lataa
Maaret Kallio, Inhimillisiä kohtaamisia, kansi
Maaret Kallio, Inhimillisiä kohtaamisia, kansi
Lataa
Maaret Kallio, Lujasti lempeä, kansi
Maaret Kallio, Lujasti lempeä, kansi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Tiedote: Eero Ahon lukema Tuntematon sotilas -äänikirja julkaistaan itsenäisyyspäivänä4.12.2020 09:00:00 EETTiedote

Vuonna 1954 ilmestynyt Väinö Linnan Tuntematon sotilas on kuolematon romaani sodan ikiaikaisesta tuhovoimasta, suomalaisesta sotilaasta, elämästä ja kuolemasta. Romaanin filmatisoinnista on vuosien saatossa kasvanut osa suomalaista itsenäisyyspäiväperinnettä ja sitä on seurattu monissa kodeissa vuodesta toiseen. Tänä vuonna teoksen maailmaan on mahdollista syventyä myös Eero Ahon lukeman äänikirjan muodossa. Palkittu näyttelijä esiintyi Rokan roolissa Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa vuonna 2017 ja antaa nyt äänensä kuolemattomalle romaanille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme