WSOY

Tiedote: Myrkky ilmestyy 30.8.2017

Jaa

Myrkky on kirja huumepoliisin elämästä Suomessa.

Vepe Hännisen koostamassa Myrkyssä Jari Aarnio kertoo omin sanoin huumepoliisien kovasta työstä, toimintatavoista ja niihin liittyvistä vaaroista. Myrkky on myös kertomus Aarnion pitkälle vankilatuomiolle vieneistä tapahtumista, joiden taustalla on huomattavan paljon kulissien takaisia järjestelyjä. Teos perustuu Aarnio-jutun esitutkintamateriaaliin, oikeuden tuomioihin, oikeudessa lausuttuun ja tätä kirjaa varten tehtyihin autenttisiin henkilöhaastatteluihin sekä median julkaisemiin tietoihin.

Myrkky ilmestyy painettuna kirjana, e-kirjana sekä äänikirjana.

Lisätietoja:
WSOY, viestintäpäällikkö Tuuli Leppänen, tuuli.leppanen@wsoy.fi

Kuvat

Jari Aarnio, Vepe Hänninen, Myrkky, kansi
Jari Aarnio, Vepe Hänninen, Myrkky, kansi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme