Kustantamo S&S

Tiedote: S&S:n kesä ja syksy 2020

Jaa

Rakkaudentunnustus fiktiolle, sävykästä autofiktiota, tähtitiedettä, feminismiä ja kombuchareseptejä – Kustantamo S&S:n kesän ja syksyn kirjat kertovat tästä ajasta ja tähystävät tulevaan.

Kaunokirjallisuuden kotimaiset nimet ovat Marisha Rasi-Koskinen, Peter Sandström, Katriina Huttunen ja Eva Frantz, kaikki loistavia ja omaäänisiä kertojia.

Tietokirjallisuudessa Minja Koskela & Elina Tuomi kirjoittavat omaan opettajakokemukseensa nojaten suomalaisen koulun tasa-arvosta. Jenni Janakan & Kaisa Merelän suositun Himocast-podcastin pohjalta syntyy uudenlainen, hauska ja positiivinen kirja seksistä. Kansainvälinen feminismin supertähti, suomalais-nigerialainen Minna Salami haastaa kolonialismin perinnön kaikissa länsimaissa. Jatkamme myös Rebecca Solnitin teosten suomentamista.

Menneisyyttä ja sen vaikutusta tulevaan peilaa muun muassa Marcus Rosenlundin Kohti korkeuksia, hykerryttävän hauska tietokirja avaruudesta.

Käytännön tietokirjoissa ajankohtaiseen ilmiöön iskee Krister Hällin & Kirsi Seivon Kombucha – kaikki valmistuksesta ja paljon reseptejä. Kombuchan valmistukseen ei tarvita. monimutkaisia välineitä, ainekset ovat edullisia ja kotona voi valmistaa rajattomasti erilaisia alkoholittomia makuyhdistelmiä.

Lasten- ja nuortenkirjallisuudessa luotamme jälleen kerran taitaviin kertojiin ja kuvittajiin. Vuokko Hurme aloittaa uuden mielikuvitusta kutkuttavan lastenfantasiasarjan, Anne Vasko kuvittaa Miikka Pörstin hurmaavan tarinan Einosta ja gorillasta.

Liitteenä PDF luettelosta. Voit myös selata luetteloa täällä.

Luettelotilaukset, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet: johanna.forss@sets.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Kustantamo S&S
Kustantamo S&S
Snellmaninkatu 13
00170 Helsinki

https://kustantamo.sets.fi/

Kustantamo S&S – ystävien kesken S&S – julkaisee laadukasta kauno-, tieto- ja lastenkirjallisuutta. S&S on osa Schildts & Söderströmsiä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustantamo S&S

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme