Tiedote: Werner Söderström Osakeyhtiö aloittaa podcastin yhteistyössä Suvi Auvisen kanssa

Jaa
Suvi Auvisen Aivopesula -niminen podcast starttaa 1.11.2021.

Jaksoissa kurkistetaan kiinnostavien kirjailijoiden ajatteluun ja keskustellaan maailmaa järisyttävistä aiheista. Miksi havittelemme menestystä, vaikka se tuo meille vain harmia? Miten internet mullisti ajattelumme? Onko tasa-arvo koskaan saavutettavissa ja jos, miten? Jaksoissa ajattelua huuhtelevat ja ravistelevat Werner Söderström Osakeyhtiöön kuuluvien kustantamoiden kirjailijat, joiden pohdintoihin syvennytään noin 45 minuutin keskusteluohjelmissa. Jokaisessa jaksossa Suvi Auvisen vieraana on yksi syksyn kiinnostavimmista kirjailijoista ja ohjelman sävy on keskusteleva. Keskiössä ovat tekijät ja heidän ajatuksensa. Suvi Auvisen Aivopesula tulee jakeluun kaikkiin yleisimpiin podcast-palveluihin ja Spotifyyn syyskauden 2021 aikana.

Mukana ovat kirjailijat Ville Ranta, Amanda Palo, Mikko Hyppönen, Johanna Venho, Anni Ihlberg, Riina Katajavuori, Pekka Salminen ja Sofia Blanco Sequeiros.

”Podcastit kasvattavat suosiotaan koko ajan ja ovat mitä sopivin tapa tuoda kirjailijoita ja keskustelua kirjallisuuden ytimestä ja laidalta suurelle yleisölle. Kumppanina toimii Jaksomedia, jonka kokeneiden osaajien huomassa on turvallista tehdä laadukasta podcastia kuuntelijoille. Suvi Auvinen on laaja-alainen vaikuttaja, toimittaja, kirjailija ja aktivisti, joka takuulla osaa ravistella kirjallisuuskeskustelun pinttyneitä konventioita raikkaalla tavalla”, iloitsee Werner Söderström Osakeyhtiön markkinointi- ja viestintäjohtaja Reetta Miettinen.

"Kaikki lähti liikkeelle kysymyksestä 'millainen olisi kirjallisuuspodcast, jossa ei puhuta kirjallisuudesta?' Siihen kysymykseen Aivopesula omalta osaltaan vastaa! Podcast on muotona yllättävän lähellä kirjaa. Molemmissa on tilaa ajattelulle ja isojen asioiden tutkiskeluun monelta kantilta – podcastissa tosin tiiviimmässä muodossa. Aivopesulassa vierailee joukko ihmisiä, joiden toivon aivopesevän omaa ajatteluani uuteen uskoon. Sekä ihmiset että aiheet ovat todella erilaisia ja olen kiitollinen siitä, että olen saanut valita haastateltavat vapaasti omien mielenkiinnonkohteitteni mukaan”, kertoo Suvi Auvinen.

 ”On siistiä olla tekemässä podcastia, jossa kaikki palikat loksahtaa paikalleen. On Suvi, jonka sijalle ei voisi vaihtaa ketään toista. On ohjelmaidea, joka on muutakin kuin ’sit ne varmaan sanois jotain’. Ja sit on vielä vieraat, jotka vie jaksot välillä ihanan erikoisille jengoille”, toteaa Jaksomedian Olli Sulopuisto.

Linkki ensimmäiseen jaksoon: https://open.spotify.com/episode/1kmghTquPql2HjCdAVKq4w?si=6f96b22080f34eeb

Haastattelupyynnöt: Reetta Miettinen, 0408344340, reetta.miettinen@wsoy.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Werner Söderström Osakeyhtiö
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 300

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Werner Söderström Osakeyhtiö

Werner Söderström Osakeyhtiö ylsi 2000-luvun parhaimpaan tulokseen vuonna 202124.1.2022 11:25:13 EET | Tiedote

Werner Söderström Osakeyhtiön kahdeksan kustantamoa tekivät vuosikymmenen kasvun. Kaikki kustantamot ylittivät tavoitteensa. ”Koronan kiusaaman vuoden 2021 keskellä kirjallisuus oli suuri valopilkku suomalaisten elämässä”, toteaa kustantamon toimitusjohtaja Timo Julkunen. ”Myynnin lähes 30 prosentin kasvu ja yli 15 prosentin tuloskasvu siivittivät kustantamon 2000-luvun parhaaseen tulokseen. Kirjallisuus, kirjailijat, kirjan tekijät ja osaava henkilöstö osoittivat voimansa ja muutoskykynsä alati vaihtelevassa ympäristössä. Hieno kasvu johtaa myös kasvaneisiin tekijänpalkkioihin vuoden 2021 aikana. Kirjallisuuden jatkuvuudella onkin näin paremmat olosuhteet kuin vuosiin.” Kaikki kahdeksan Werner Söderströmin kustantamoa olivat kannattavia vuonna 2021. Kaikki myös ylittivät asetetut tavoitteet reilusti. Monen kirjan ja kirjailijan kohdalla myynti rikkoi ennätyksiä. Kasvua tapahtui niin painetun kirjan kuin myös edellisinä vuosina rajusti kasvaneiden digituotteiden osalta. Digituotteet mu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme