WSOY

Tiedote: WSOY julkaisee Silvia Classicin hulvattoman kuvakirjan aikuisille

Jaa

Lastenkirjallisuudella leikittelevä Silvia Classicin teos Johnny Mitten & Ville-Valle rotkon reunalla tarjoilee hykerryttävää luettavaa aikuisille. Kirjailija Silvia Classic on monelle tuttu WSOY:n syksyllä 2021 julkaisemasta Miki Liukkosen teoksesta Elämä: Esipuhe, jonka päähenkilöitä lastenkirjailija Silvia Classic on.

”Aikansa rakastetuimpiin lastenkirjailijoihin kuulunut Silvia Classic saavutti kansainvälistä menestystä veikeillä Ville-Valle & Johnny Mitten -lorukirjoillaan Kuka vei Kurre-Oravan rukousnauhan ja Seikkailu luolassa, mutta hänen myöhempien vaiheidensa yllä lepää arvoituksen savuverho. ”

Classic jäi hahmona elämään Liukkosen päähän ja syntyi ajatus kuvakirjasta, jonka on kirjoittanut Silvia Classic.

Johnny Mitten & Ville-Valle rotkon reunalla kertoo kajahtaneen kaksikon matkasta mystisen Rotkon luokse todistamaan maailman yhteenpuristunutta pahuutta ja kaikkien sairauksien kertymää. Luvassa on ”tihkusadetta ja teräsvillapilviä, väljähtänyttä kahvia ja fibromyalgiaa, hyperventilaatiota, tinnitusta, kroonista keskushermostoborrelioosia ja mitä kaikkea!”

Teos ilmestyy kaikissa formaateissa 14.10. ja sen upean kuvituksen on piirtänyt Ville Ranta.

Lisätietoja:
WSOY, viestintäpäällikkö Tuuli Leppänen, tuuli.leppanen(at)wsoy.fi, puh. 040 5646 734

Arvostelukappalepyynnöt: tiedotus@wsoy.fi
www.wsoy.fi

Avainsanat

Kuvat

Silvia Classic, Johnny Mittel ja Ville-Valle rotkon reunalla -kansi
Silvia Classic, Johnny Mittel ja Ville-Valle rotkon reunalla -kansi
Lataa
Johnny Mittel ja Ville-Valle rotkon reunalla, kuvituskuva (c) Ville Ranta
Johnny Mittel ja Ville-Valle rotkon reunalla, kuvituskuva (c) Ville Ranta
Lataa

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Soturikissat muuttavat uuteen kotiin – WSOY osti Art Housen lasten- ja nuortenkirjat1.9.2022 08:00:00 EEST | Tiedote

WSOY on ostanut suomalaisen Art Housen lasten- ja nuortenkirjaoikeudet. Suurin kaupassa siirtyvä kokonaisuus on supersuosittu Soturikissat-fantasiasarja, jonka äänikirjaoikeudet kuuluvat WSOY:lle jo ennestään. Art House keskittyy jatkossa tietokirjojen kustantamiseen. Erin Hunterin Soturikissat-teoksia (Warriors tai Warrior Cats) koskevat luvut ovat huikaisevia: 42 miljoonaa myytyä kirjaa, 33 kielialuetta ja 14 vuotta New York Timesin bestseller-listalla. Tähän mennessä sarjan kirjoja on suomennettu jo yli 50. WSOY jatkaa Soturikissojen julkaisijana Suomessa vuoden 2023 alusta lähtien. ”Soturikissat on yksi aikamme suurimmista lastenkirjailmiöistä: fanilaumaan kuuluu miljoonia lukijoita ympäri maailman. On huikeaa päästä tekemään Soturikissoja kaikissa formaateissa ja tarjota nykyisille ja tuleville suomalaisfaneille sisältöä, josta riittää ammennettavaa jopa vuosiksi”, WSOY:n lasten- ja nuortenkirjojen kustantaja Paula Halkola iloitsee. Soturikissoja pitkään suomentanut ja toimittanut

Tiedote: WSOY julkaisee Jenni Haukion kirjan keväällä 202316.6.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Teoksessa Jenni Haukio kertoo työstään tasavallan presidentin puolisona kymmenen vuoden ajalta. Hän kirjoittaa teoksessaan kohtaamistaan ihmisistä, presidentin puolison roolista sekä niistä teemoista, joiden puolesta hän on puhunut ja joiden hyväksi työskennellyt. Keskeisinä sisällöllisinä aihealueina teoksessa nousevat esille muun muassa kirjallisuus, lasten ja nuorten hyvinvointi, luonto- ja ympäristökysymykset, kansallisen kulttuuriperinnön vaaliminen sekä veteraanisukupolven työn kunnioittaminen. Teos ilmestyy 26.4.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme