WSOY

Tiedote: WSOY julkaisee Sir David Attenborough´n huikean uutuusteoksen planeettamme tulevaisuudesta lokakuussa 2020

Jaa

Sir David Attenborough julkaisee teoksen A Life On Our Planet – My witness statement and vision for the future syksyllä 2020. Kirja liittyy hänen uuteen dokumenttiinsa A life On Our Planet, joka julkaistaan Netflixissä syksyllä. Suomeksi Yksi elämä, yksi planeetta ilmestyy lokakuussa Ilkka Rekiaron suomennoksena.

Tuleva kirja kokoaa yhteen Attenborough’n huikean uran havaintoja planeetastamme ja ihmisen vaikutuksista ympäristöön. Kirjassa kuullaan hänen näkemyksiään ilmastonmuutoksesta ja ratkaisuista, joita ihmiskunnan on tehtävä juuri nyt ainutlaatuisen elävän planeetan pelastamiseksi.

”David Attenborough’n viesti planeettamme kestokyvyn rajoista on viisas ja toivoa antava. Vaikka olemme menneet viime vuosikymmenet väärään suuntaan, meillä on kaikki mahdollisuudet pelastaa luontomme monimuotoisuus ja samalla itsemme”, toteaa WSOY:n kustantaja Henrikki Timgren.

Kirjan toisena kirjoittajana on tunnettu tiedetoimittaja ja ohjaaja Jonnie Hughes.

David Attenborough kertoo omin sanoin kirjasta täällä: https://twitter.com/PenguinUKBooks/status/1265930815579369472

Lisätietoja: kustantaja Henrikki Timgren, henrikki.timgren(at)wsoy.fi
Arvostelukappalepyynnöt: tiedotus(at)wsoy.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme