WSOY

Tiedote: WSOY julkaisee Soturikissat-sarjan äänikirjoina joulukuusta alkaen

Jaa

Maailman suosituimpiin lastenkirjailmiöihin kuuluva Erin Hunterin Soturikissat-sarja julkaistaan viimein äänikirjoina.

Ensimmäiset 10 äänikirjaa julkaistaan 20.12.2019 ja niihin sisältyvät ensimmäinen saaga kokonaisuudessaan sekä neljä osaa toisesta saagasta. Kunnianhimoisena tavoitteena on tuoda äänikirjoiksi kaikki Suomessa julkaistut soturikissat, yhteensä 36 nimekettä, vuoden 2020 aikana. Yhteensä tästä syntyy 360 tuntia äänikirjamateriaalia. Sarjan lukevat Usva Kärnä ja Mirjami Heikkinen.


”Tämä on ennennäkemätön panostus yksittäisen kirjasarjan äänikirjatuotantoon ja kuvaa hyvin kirjamarkkinan nopeaa uudistumista. Vaikka lapset rakastavat edelleen painettuja kirjoja ja myyntilukumme ovat kasvussa, äänikirja tarjoaa yhä useammalle tien tarinaan. Soturikissat on valtava, kansainvälinen fani-ilmiö ja olen ylpeä siitä, että voimme tarjota kokonaisuuden lapsille joulukuusta alkaen myös äänikirjan muodossa”, sanoo WSOY:n lasten- ja nuortenkirjojen kustantaja Paula Halkola.

Painetun Soturikissat-sarjan on Suomessa julkaissut ArtHouse.

Lisätietoja:

kustantaja Paula Halkola, paula.halkola (at) wsoy.fi

Avainsanat

Kuvat

Soturikissat, äänikirja
Soturikissat, äänikirja
Lataa

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Tiedote: Eero Ahon lukema Tuntematon sotilas -äänikirja julkaistaan itsenäisyyspäivänä4.12.2020 09:00:00 EETTiedote

Vuonna 1954 ilmestynyt Väinö Linnan Tuntematon sotilas on kuolematon romaani sodan ikiaikaisesta tuhovoimasta, suomalaisesta sotilaasta, elämästä ja kuolemasta. Romaanin filmatisoinnista on vuosien saatossa kasvanut osa suomalaista itsenäisyyspäiväperinnettä ja sitä on seurattu monissa kodeissa vuodesta toiseen. Tänä vuonna teoksen maailmaan on mahdollista syventyä myös Eero Ahon lukeman äänikirjan muodossa. Palkittu näyttelijä esiintyi Rokan roolissa Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa vuonna 2017 ja antaa nyt äänensä kuolemattomalle romaanille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme