WSOY

Tiedote: WSOY vahvistaa organisaatiotaan

Jaa

Suomennetun kaunokirjallisuuden kirjallisena tuottajana aloittaa 3.12.2018 Lotta Dufva (FM). Dufva tulee mukaan rakentamaan WSOY:n suomennetun kaunokirjallisuuden listaa. Ennen kirjalliseksi tuottajaksi nimitystään Lotta Dufva toimi kirjallisuusagenttina Elina Ahlbäck Literary Agencyssä.

”Lotta on juuri oikea ihminen vahvistamaan suomennetun kaunokirjallisuuden tiimiämme, hänen kansainvälinen taustansa ja ”pöydän toiselta puolelta” hankittu työkokemus ovat juuri omiaan tähän tehtävään”, toteaa WSOY:n suomennetun kaunokirjallisuuden kustannuspäällikkö Leena Balme.

”Rakastan kirjoja ja matkoja vieraisiin kulttuureihin – mikä yhdistäisikään paremmin nämä kaksi asiaa kuin käännetty kaunokirjallisuus, tuo kirjallinen tutkimusmatka! Olen superinnoissani päästessäni osana WSOY:n tiimiä tutkailemaan, mitä maailmankirjallisuudella on tarjottavana suomalaisille lukijoille”, sanoo Lotta Dufva.

WSOY kustantaa monipuolisesti kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Vuonna 1878 perustettu WSOY on menneiden ja tulevien klassikkokirjojen kustantamo. WSOY toimii kirjallisuuden suunnannäyttäjänä ja kustantaa tulevaisuuden klassikot.

Lisätiedot:
Leena Balme, leena.balme@wsoy.fi,+358 50 4493 391

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme