Työeläkeyhtiö Elo

Tiina Helenius on nimitetty Elon pääekonomistiksi

Jaa

Työeläkeyhtiö Elo on nimittänyt Tiina Heleniuksen pääekonomistiksi syyskuun puolivälistä alkaen.

Eloon siirtyvä Tiina Helenius on tehnyt pitkän uran pankissa.
Eloon siirtyvä Tiina Helenius on tehnyt pitkän uran pankissa.

Tiina Helenius on nimitetty Elon pääekonomistiksi. Hän siirtyy Eloon Handelsbankenista ja aloittaa tehtävässä syyskuun puolivälissä.

Helenius on tehnyt pitkän uran Handelsbankenin palveluksessa. Hän on työskennellyt pankin pääekonomistina vuodesta 2003 asti. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

Elossa Heleniuksen työtehtäviin kuuluu talouden ja sijoitusmarkkinoiden analyysi. Hän raportoi tehtävässään sijoitusjohtaja Hanna Hiidenpalolle.

– Tiina Helenius on erittäin kokenut talouden asiantuntija, joka tuo Elolle terävää näkemystä niin kansainvälisestä kuin kotimaisesta taloudesta. Olemme hyvin innoissamme saadessamme hänet kollegaksemme, sanoo Elon toimitusjohtaja Satu Huber.

– Näen Elon pääekonomistin tehtävän hienona tilaisuutena päästä vielä syvemmälle talouden ja sijoitusmarkkinan dynamiikkaan sekä siihen, miten sitä sovelletaan sijoituspäätöksiin, kertoo Tiina Helenius.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Kristiina Nieminen, viestinnän suunnittelupäällikkö, 040 586 8778, kristiina.nieminen@elo.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintäpäällikkö Hanna Saira
puh. 020 703 5671

Kuvat

Eloon siirtyvä Tiina Helenius on tehnyt pitkän uran pankissa.
Eloon siirtyvä Tiina Helenius on tehnyt pitkän uran pankissa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Työeläkeyhtiö Elo
Työeläkeyhtiö Elo
Revontulentie 7
02100 ESPOO

020 703 50http://www.elo.fi

Olemme Elo, suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Hoidamme asiakkaidemme eläkevaroja tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Sijoitusvarat on hyvin hajautettu kansainvälisesti ja eri omaisuusluokkiin. Ne turvaavat eläkkeet ja luovat pohjaa kestäville tuotoille vuosikymmeniksi eteenpäin.

Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Vastaamme noin 520 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme 240 000 eläkkeensaajasta ja 25 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

Elo syntyi 1.1.2014, kun Eläke-Fennia ja LähiTapiola Eläkeyhtiö fuusioituivat. www.elo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Työeläkeyhtiö Elo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme