Suomen Punainen Risti SPR

Tiina Saarikoski Punaisen Ristin kansainvälisen avustustoiminnan johtajaksi

Jaa

Tiina Saarikoski on valittu Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen avustustoiminnan johtajaksi. Saarikoski aloittaa tehtävässään 1. joulukuuta.

Kuva: Benjamin Suomela
Kuva: Benjamin Suomela

– Olen kiitollinen tästä luottamuksen osoituksesta ja aloitan erittäin motivoituneena työskentelyn tässä tärkeässä tehtävässä. Kansainvälisen avustustyön toimintaympäristö on muutoksessa ja haasteita riittää. Otan nämä haasteet vastaan innolla. Tahdon yhdessä kansainvälisen avun henkilöstön kanssa kehittää toimintaamme rohkeasti niin, että pystymme vastaamaan nykyisiin ja tulevaisuuden haasteisiin menestyksekkäästi. On hienoa saada olla viemässä Suomen Punaisen Ristin kansainvälistä avustustyötä eteenpäin, Saarikoski sanoo.

Tiina Saarikoski on toiminut useissa hätä- ja kehitysyhteistyöohjelmien tehtävissä Punaisen Ristin kansainvälisessä liitossa (IFRC) sekä Suomen Punaisella Ristillä vuodesta 2003 lähtien. Viimeisimpänä Saarikoski on työskennellyt Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen katastrofiavun päällikkönä.

Taustaltaan Saarikoski on psykiatriseen hoitotyöhön erikoistunut sairaanhoitaja ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus perusterveydenhuollon alalta Suomessa kliinisenä hoitajana ja johtotehtävistä. Lisäksi Saarikoskella on muun muassa katastrofiavun hoitotieteiden ja johtamisen koulutus.

Lisätietoja:

kansainvälisen avustustoiminnan johtaja Tiina Saarikoski 040 189 4885
viestinnän asiantuntija Senni Puustinen 040 610 9447

Kuvat

Kuva: Benjamin Suomela
Kuva: Benjamin Suomela
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Suomen Punainen Risti SPR
Suomen Punainen Risti SPR
Tehtaankatu 1 a
00140 HELSINKI

https://www.punainenristi.fi/

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla.

Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Järjestö kannustaa ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan. Inhimillisyyden puolustaminen on yksi järjestön päätavoitteista.

Finlands Röda Kors är en av de största frivilligorganisationerna i Finland. Röda Korset har i uppgift att hjälpa dem som mest är i behov av hjälp såväl i hemlandet som utomlands.

Röda Korset hjälper människor i samband med katastrofer och olyckor och ger utbildning i beredskap. Organisationen uppmuntrar människor att sköta sin hälsa och ta hand om varandra. Att försvara humanitet är en av Röda Korsets huvudmål.

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Punainen Risti SPR

This Christmas, young people’s families will need special support – youth shelters will provide help both online and in person21.12.2020 13:15:00 EETTiedote

The coronavirus pandemic has widened the well-being gap amongst young people and families. While some people enjoy spending more time together, others experience conflicts. As the pandemic continues over the holidays, it is important for families to receive support quickly and effortlessly. The Red Cross youth shelters will be on call throughout Christmas, and help will be available both online and face-to-face.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme