Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaosto hyväksyi Sunan koulun hankesuunnitelman

Jaa
Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto hyväksyi Sunan koulun peruskorjauksen ja laajennuksen hankesuunnitelman sekä puolsi kolmea lainahakemusta vuokratalojen rakentamiseksi.

Sunan koulun peruskorjauksen ja laajennuksen hankesuunnitelma

Tila- ja asuntojaosto ehdottaa kaupunginhallitukselle, että valtuusto hyväksyy Sunan koulun peruskorjauksen ja laajennuksen hankesuunnitelman.

Tarkoitus on peruskorjata ja laajentaa huonokuntoinen ja käyttöikänsä päässä oleva Sunan koulu 3-sarjaiseksi niin, että siihen sijoittuu arviolta 18 perusryhmää ja 3 pienryhmää, yhteensä noin 480 lasta. Syksyllä 2022 Sunan koulussa toimi 11 perusopetusryhmää sekä 3 luokkamuotoista erityisopetuksen pienryhmää, yhteensä noin 260 oppilasta. Laajennus vastaa valtuuston (§144, 19.10.2020) hyväksymään Taloudellisesti kestävä Espoo -ohjelman tavoitteeseen suuremmista yksiköistä.

Kolmen lainahakemuksen puolto 

Jaosto puolsi kolmea lainahakemusta vuokratalojen rakentamiseksi pitkäaikaisella korkotukilainalla:

  1. Espoon Asunnot Oy: vuokratalo Vermonniittyyn (Anna Sahlstenin katu 13). Hankkeeseen on suunniteltu 67 asuntoa, joiden keskipinta-ala on 55,6 m2.
  2. Espoon Asunnot Oy: vuokratalo Keraan (Viilivati). Hankkeeseen on suunniteltu 80 asuntoa, joiden keskipinta-ala 58,3 m2.
  3. TA-Yhtymä Oy: vuokratalo Keraan (Viilivati 2). Hankkeeseen on suunniteltu 54 asuntoa, joiden keskipinta-ala 61,7 m2.

Selostukset ajankohtaisista asioista

Jaosto kuuli selostukset seuraavista asioista:

1. Ajankohtaiset tila- ja sisäilma-asiat
2. Espoon Asuntojen tilannekatsaus

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme